Kannan sinua

Kannan sinua - teatteriesitys

Tervetuloa teatteriesitykseen!

Tuusulan seurakunta tarjoaa seurakunnan vapaaehtoistyössä toimiville ja Tuusulan koulujen henkilökunnalle Kannan sinua - teatteriesityksen Hyrylän seurakuntakeskuksen auditoriossa.

Esitys koulujen henkilökunnalle

Esitys on ma 21.3. klo 15.30.

Ennen esitystä on tarjolla välipalaa klo 15-15.30. Esityksen jälkeen n. klo 16.30 on pieni hartaushetki halukkaille.

Ilmoittautuminen 11.3. mennessä

Ilmoittautuminen tästä.

Tommi Aulasmaa

Esitys vapaaehtoisille

Esitys on ma 21.3. klo 18.

Esityksen jälkeen n. klo 19 on pieni hartaushetki ja iltapalaa.

Ilmoittautuminen tästä.

Salla Talvitie

Teatteriesityksen esittely

Kannamme toisiamme eri tavoin. Läheisenä oleminen voi tuntua raskaalta ja kipeältä ja esiin voi nousta kysymys, onko tämä kaikki vaivan arvoista. Miltä tuntuu huolehtia omasta äidistään, joka syyttää murtovarkaaksi? Kuinka pitkälle voi venyä erityislapsen vanhempi? Miten paljon parisuhteen vuoksi voi taipua romahtamatta itse? Mahdollistaako kantaminen sen, että mikään ei muutu? Mistä kantaja ammentaa voimaa?

Teatteriryhmä Loimu koostuu neljästä musiikin ja draaman ammattilaisesta. Ryhmä tuo lokakuussa 2021 ensi-iltaan näytelmän Kannan sinua.

Esityksen teksti pohjautuu todellisiin kertomuksiin auttamisen ja kantamisen kokemuksista - sen tarkoituksena antaa ääni hiljaiselle lähimmäisenä olemiselle, lohtua lohduttajalle, ja sanoittaa toista kantavien ihmisten välillä kipeitäkin tilanteita.

Näytelmän kohderyhmää ei ole rajattu, mutta näytelmän teemat voivat koskettaa ihmisiä, jotka huolehtivat läheisistään tavalla tai toisella.