Pääsiäinen
Vesiväri-liitumaalaus Jeesus ja orjantappurakruunu.

Pääsiäinen

Pääsiäisesitteemme on postitettu mainospostin mukana koteihin.

Jos et saanut omaasi, voit

PÄÄSIÄISEN TILAISUUDET 2022

TO 14.4. KIIRASTORSTAI

Ehtoollishartaus klo 16 Rihasalissa. Toteuttavat kirkkoherra Ulla Rosenqvist ja kanttori Minna Lamminen.

Iltakirkko klo 19 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Eveliina Moilanen ja Miika Masih.Voit osallistua myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Iltakirkko klo 19 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Janne Hollo, kanttori Erja Hartala ja Donum-kuoro.

Iltakirkko klo 19 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat papit Anna Markkanen ja Lauri Seppänen, kanttori Antti Vilkko sekä Kellokosken kappelikuoro.

Kolehdilla tuemme yhteisvastuukeräystä.

PE 15.4. PITKÄPERJANTAI

Jumalanpalvelus klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Lauri Seppänen, kanttori Riina Haapaniemi ja Mari Uusitalo, huilu.

Jumalanpalvelus klo 10 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Timo Huuhtanen ja kanttori Minna Lamminen.

Kolehdilla tuemme yhteisvastuukeräystä.

Jeesuksen kuolinhetken hartaus klo 15 Kellokosken kirkossa Osia Pergolsin Stabat Materista. Johanna Lehesvuori, sopraano, Elli Vallinoja, mezzosopraano, Erja Unkari, 1.viulu, Elina Soinne, 2.viulu, Ulla Soinne, alttoviulu, Ville Äyräväinen, sello, Antti Vilkko, urut. Tilaisuus lähetetään verkkoon ja on katsottavissa verkkosivuillamme.

Pitkäperjantain konsertti klo 18 Tuusulan kirkossa. Pergolesin Stabat Mater. Johanna Lehesvuori, sopraano, Elli Vallinoja, mezzosopraano, Erja Unkari, 1.viulu, Elina Soinne, 2.viulu, Ulla Soinne, alttoviulu, Ville Äyräväinen, sello, Antti Vilkko, urut. Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10 euroa, tuotto käytetään Ukrainan sodan uhrien auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta.

LA 16.4. PÄÄSIÄISYÖ

Pääsiäisyön messu klo 23 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Satu Mäkinen ja Eveliina Moilanen, kanttori Erja Hartala sekä oopperalaulaja Jussi Miilunpalo, Anni Sopanen, huilu ja Saana Kivikero, viulu. Tilaisuus lähetetään verkkoon ja on katsottavissa verkkosivuillamme.

Kolehdilla tuemme Yhteisvastuukeräystä.

SU 17.4.  1 PÄÄSIÄISPÄIVÄ

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Timo Huuhtanen, kanttori Riina Haapaniemi sekä Trio Tuike, laulu ja Lauri Hongisto, sello.

Messu klo 10 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Janne Hollo, kanttori Erja Hartala sekä Jospel-kuoro. Voit osallistua myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Messu klo 11 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Miika Masih, teologian ylioppilas Leo Tuominen ja kanttori Antti Vilkko.

Högmässa kl 13 i Tusby kyrka. Pastor Satu Mäkinen, Kantor Riina Haapaniemi, Klemetskog kyrkosångare och Lauri Hongisto, sello.

Päivän tekstit löydät kirkkovuosikalenterista.

Kolehdilla tuemme Naisten hyväksi tehtävää työtä Suomen Lähetysseuran kautta teemalla Naiset toivon tiellä

MA 18.4.  2 PÄÄSIÄISPÄIVÄ

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Lauri Seppänen ja Miika Masih, teologian ylioppilas Leo Tuominen sekä kanttori Riina Haapaniemi.

Kolehdilla tuemme Yhteisvastuukeräystä.

7.4.2022