Kellokoski

Kellokosken perhekerho

Perhekerho kokoontuu Kellokosken seurakuntatalolla torstaisin klo 9-11.

Perhekerhon ohjaajina toimivat Ann-Marie Hagman ja Sari Laaksonen.

Puhelin kerhoon on 040 177 9116.

Uutta: Kellokosken perhekerho fb, suljettu ryhmä. Perhekerho on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten. Tervetuloa ryhmään.

Tulevia tapahtumia

To 21.3.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Makkaranpaistoa (Omat makkarat mukaan) ja ulkoilua. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 28.3.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Iloinen teatteri esittäytyy, Sari ja Riikka. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 4.4.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Kukahan saa, kukahan saa, laululaukkuun kurkistaa? Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 11.4.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Valmistaudumme pääsiäiseen. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 18.4.2019 09:00

To 25.4.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Amppu ja Sari.

To 2.5.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Hyvä Paimen rakastaa, pientä, pientä kulkijaa. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 9.5.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Juhlimme äitejä. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 16.5.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Matka satujen maailmaan. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 23.5.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Kevätjuhla. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.