Kellokoski

Kellokosken perhekerho

Perhekerho kokoontuu Kellokosken seurakuntatalolla torstaisin klo 9-11.

Perhekerhon ohjaajina toimivat Ann-Marie Hagman ja Sari Laaksonen.

Puhelin kerhoon on 040 177 9116.

Uutta: Kellokosken perhekerho fb, suljettu ryhmä. Perhekerho on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten. Tervetuloa ryhmään.

Tulevia tapahtumia

To 24.1.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Revontuli satuhierontaa ja taiteilua. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 31.1.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Läheisyys lämmittää. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 7.2.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Loru, loru, lorutellaan. Neuvolapsykologi esittäytyy. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 14.2.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Ystävänpäivä muskari. Viimeinen ilmoittautuminen brunssille 28.2. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 28.2.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Brunssi ja mukavaa yhdessäoloa. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 7.3.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Talitintti hakkaa, jäistä talipakkaa. Kädentaitoja. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 14.3.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Sari Marjakaarto parisuhdeasioiden parissa. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 21.3.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Makkaranpaistoa (Omat makkarat mukaan) ja ulkoilua. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 28.3.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Iloinen teatteri esittäytyy, Sari ja Riikka. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.

To 4.4.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Aiheena: Kukahan saa, kukahan saa, laululaukkuun kurkistaa? Lämpimästi tervetuloa toivottavat Sari ja Riikka.