Kellokoski

Kellokosken perhekerho

Perhekerho kokoontuu Kellokosken seurakuntatalolla torstaisin klo 9-11.

Perhekerhon ohjaajina toimivat kasvatustyöntekijä Johanna Pajuniemi ja lastenohjaaja Sanna Sorsa.

Puhelin kerhoon on 040 177 9116.

Uutta: Kellokosken perhekerho fb, suljettu ryhmä. Perhekerho on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten. Tervetuloa ryhmään.

Tulevia tapahtumia

To 14.11.2019 09:00
Kellokosken seurakuntatalo - Päiväkerho
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala. Ohjaajina lastenohjaajat Johanna Pajuniemi ja Sanna Eiro. Tervetuloa.

To 21.11.2019 09:00

To 28.11.2019 09:00