Tottipokaali aluepappi Sini Honkaselle
Tottipokaalin saajat Eija Vilpas ja Sini Honkanen sekä lahjoittajat

Kuvassa vasemmalta Kellokoskiseuran sihteeri Hans Nordberg, toinen Tottipokaalin saaja Eija Vilpas, aluepappi Sini Honkanen sekä Kellokoskiseuran varapuheenjohtaja Per-Erik Törnqwist

Tottipokaali aluepappi Sini Honkaselle

Kellokoskiseura on myöntänyt vuoden 2022 Tottipokaalin Kellokosken omalle aluepapille Sini Honkaselle.

Perusteluina mainitaan:

• Sini on esimerkillinen tienviitoittaja kirkollisessa ja seurakunnallisessa työssä Kellokosken kyläkirkossa.
  • Sini on rakkaudestaan seurakuntatyöhön ollut edistämässä kylän perheitä vastuullisuuteen ja ilolla palvelemiseen, kukin voimavarojensa mukaisesti.
  • Sinin musiikillisuus on luonnut tunnelmaa ja  tunteikkuutta kirkollisiin tilaisuuksiin.

Tottipokaali ojennettiin saajilleen, Eija Vilppaalle ja Sini Honkaselle Kellokosken Kalastuskauden avauksessa toukokuussa 2022.

Päivitetty 23.5.2022