Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10-11 istahtaa rupattelemaan sohvalle ja jatkaa vaikka kahvin juontia ja olla ihan rauhassa perhetila Sylissä. Aikuisten kanssa on Katja. HUOM! Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa päiväkerhossa tai syli tilassa.

Jokaisella kerralla on mahdollista askarrella y hdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Perhekerhossa ovat Johanna, Minna ja Katja

Uutta: Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten. Tervetuloa ryhmään.

Kevään ohjelma:

16.3. Ruusuilla ja kukkasilla sinua tahdon tervehtää, iloisella mielellä sydäntäsi lämmittää.

23.3. Matkalla pääsiäiseen. Mukana menossa Anu-Leena

6.4. Kevätsää lämmittää. Mukana menossa Elisa

13.4. Kevään ihme.

20.4. Anne Toivio tulee kertomaan päiväkoti elämästä.

27.4. Kevät puro solisee.

4.5. Aurinko aurinko lettuja paistaa.

18.5. Nyt tuulet nuo viestin jo toivat, kesä saapuu.

Tervetuloa!

Kysy lisää p. 040 778 9776 / Katja Manninen-Abbouchi

Tulevia tapahtumia

Pe 27.4.2018 09:30
Syli (Perhetyön tila)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Yhteisen aamupalan ja pienen kynttilähetken jälkeen on aikuisille omat jutut olohuoneessa. Kesto n.45min. Vauvat ovat aikuisen mukana ja leikki-ikäisille on järjestetty omaa ohjelmaa päiväkerhotila Ilossa. Aikuisilla ja lapsilla on mahdollisuus ostaa ruokalippu srk:n ruokailuun 8e aik. lapset 2e. Sitovat ilmoittautumiset Katjalle keskiviikkoon mennessä. Kerho loppuu klo.13. Tervetuloa toivottavat Katja, Ani, Minna ja Johanna.

Pe 4.5.2018 09:30

La 5.5.2018 09:30
Liikkuva perhekerho
Syli (Perhetyön tila)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy yhteiseen ruokailuun (aikuiset ja kouluikäiset 2€, alle kouluikäiset ilmaiseksi) klo 11.30.

Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Pe 18.5.2018 09:30
Syli (Perhetyön tila)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Viimeisellä kerralla ruokailu. Ruokamaksu aikuiset 2e, lapset ilmaiseksi. Ilmoittautumiset ruokailuun Katjalle perjantaina 4.5 mennessä. Tervetuloa toivottavat Katja, Minna ja Johanna.

Ke 20.6.2018 09:30
Liikkuva perhepäivä
Seurakuntakeskus - Säde (Varhaiskasvatus)
Juhannusviikon liikkuva perhepäivä koko perheelle. Liikutaan, leikitään ja touhutaan yhdessä. Päivä päättyy yhteiseen ruokailuun. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot torstaihin 14.6. mennessä kesäkerhossa tai soittamalla p.040 1779 117.

Seurakuntakeskus - Säde (Varhaiskasvatus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula