Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10-11 istahtaa rupattelemaan sohvalle, jatkaa vaikka kahvin juontia ja hengähtää aikuisten tilassa. Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa perhetila Sylissä. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa päiväkerhotila Ilossa ja Säteessä.

Jokaisella kerralla on mahdollisuus askarrella yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Perhekerhossa ovat Katja, Satu, Susanna ja Amppu.

Uutta: Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten.

Tervetuloa ryhmään.

Kysy lisää p. 040 778 9776 / Katja Manninen-Abbouchi

Tulevia tapahtumia

Pe 26.10.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Aloitamme yhteisellä aamupalalla ja kynttilähetkellä. Tämän jälkeen on aikuisille omat jutut olkkarissa tai voi käydä lenkillä, kaupassa yms. Leikki-ikäisille on tunnin ajan järjestetty omaa ohjelmaa perhetila sylissä. Jos tänä aikana haluat leikkiä lapsesi kanssa, on siihen mahdollisuus päiväkerhotila ilossa ja säteessä. Kerho loppuu klo.13. Tämän lisäksi perheillä on mahdollisuus ostaa ruokalippu srk:n ruokailuun 8e aik. lapset 2e. Ruokailu alkaa klo. 11. Sitovat ilmoittautumiset Katjalle keskiviikkoon mennessä. Tervetuloa toivottavat Katja, Susanna, Satu ja Ani.

La 27.10.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy yhteiseen ruokailuun klo. 11.30. Ruokailu: aikuiset ja kouluikäiset 2e, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tervetuloa!

To 1.11.2018 09:30
Lahela perhekerhon kotikirkko tutuksi
Tuusulan kirkko
Perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Tarjolla on pullakahvit. Aihe: Kotikirkko tutuksi. Lähdemme tutustumaan Tuusulan kirkkoon! Lämpimästi tervetuloa toivottavat Taina ja Minna.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Pe 2.11.2018 09:30