Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10-11 istahtaa rupattelemaan sohvalle ja jatkaa vaikka kahvin juontia ja olla ihan rauhassa Olkkarissa. Aikuisten kanssa on Katja. HUOM! Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa päiväkerhossa tai syli tilassa.

Jokaisella kerralla on mahdollista askarrella yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Perhekerhossa ovat Katja, Satu, Susanna ja Ani

Uutta: Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten.

Tervetuloa ryhmään.

Kysy lisää p. 040 778 9776 / Katja Manninen-Abbouchi

Tulevia tapahtumia

Ma 25.6.2018 09:30
Kesäkahvila
Kesäkahvila seurakuntakeskuksessa.

Ti 26.6.2018 09:30
Kesäkahvila
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Kesäkahvila seurakuntakeskuksessa. Mukavaa yhdessäoloa sisällä ja pihalla. Tarjolla kahvia, mehua ja keksiä. Lisätietoja p. 040 1779 117.

Pe 17.8.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Yhteisen aamupalan ja pienen kynttilähetken jälkeen on aikuisille omat jutut olkkarissa. Kesto n.45min. Vauvat ovat aikuisen mukana ja leikki-ikäisille on järjestetty omaa ohjelmaa perhetila sylissä. Aikuisilla ja lapsilla on mahdollisuus ostaa ruokalippu srk:n ruokailuun 8e aik. lapset 2e. Sitovat ilmoittautumiset Katjalle keskiviikkoon mennessä. Kerho loppuu klo.13. Tervetuloa toivottavat Katja, Susanna, Satu ja Ani.

La 18.8.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Ilo (Varhaiskasvatus)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy yhteiseen ruokailuun klo. 11.30. Ruokailu: aikuiset ja kouluikäiset 2e, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tervetuloa!

Pe 24.8.2018 09:30

Pe 31.8.2018 09:30