Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Omaa aikaa aikuisille

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10.30-11.30 istahtaa rupattelemaan sohvalle, jatkaa vaikka kahvin juontia ja hengähtää aikuisten tilassa. Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa perhetila päiväkerhotiloissa, Ilossa ja Säteessä. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa Sylissä.

Jokaisella kerralla on mahdollisuus askarrella yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Vetäjät

Perhekerhon vetäjinä toimivat Susanna Soininen, Jonna Ravea, Maarit Vappula ja Anne Lähteenmäki.

Ryhmä Facebookissa

Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten.

Tervetuloa ryhmään.

Satu Lintunen
varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tulevia tapahtumia

Ti 29.9.2020 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Vanhemmuus tunteiden ristiaallokossa

To 1.10.2020 14:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Cafe Vauvala avaa ovensa vauvaperheille. Mukaan mahtuu koko perhe. Tervetuloa seurakuntakeskukseen joka torstai klo 14.30-16.30.

Pe 2.10.2020 09:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Perhekerho kokoontuu perjantaisin seurakuntakeskuksessa klo 9.30-13. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo 10.15-11.15, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden aikuisten kanssa Lähde-tilassa. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula ja Anne Lähteenmäki. Tervetuloa kerhoon.

Ti 6.10.2020 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Äitiys ja naiseus

To 8.10.2020 14:30

Pe 9.10.2020 09:30

Ti 20.10.2020 14:00
Pop-up puistokahvila
Puustellinmetsän puisto
Pop up kahvila järjestetään Puustellinmetsän puistossa, asuntomessu alueella. Joka kerralla on jotain yhteistä toimintaa sekä yhdessä oleskelua. Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja jotain pientä purtavaa. Mukana Taina ja Jenni.
Ti 20.10.2020 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Parisuhde vauva-arjen keskellä

To 22.10.2020 14:30