Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10-11 istahtaa rupattelemaan sohvalle, jatkaa vaikka kahvin juontia ja hengähtää aikuisten tilassa. Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa perhetila Sylissä. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa päiväkerhotila Ilossa ja Säteessä.

Jokaisella kerralla on mahdollisuus askarrella yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Perhekerhon vetäjinä toimivat kasvatustyöntekijä  Susanna Soininen, lastenohjaajat Jonna Ravea ja Maarit Vappula ja varhaiskasvatuksen ohjaaja Katja Manninen-Abbouchi.

Uutta: Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten.

Tervetuloa ryhmään.

Kysy lisää p. 040 778 9776 / Katja Manninen-Abbouchi

Tulevia tapahtumia

Pe 13.12.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerho kokoontuu perjantaisin seurakuntakeskuksessa klo. 9.30-13. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa Lähde-tilassa. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Katja Manninen-Abbouchi, Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula. Tervetuloa kerhoon.

Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Pe 20.12.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerho klo. 9.30-12. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa Lähde-tilassa. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Katja Manninen-Abbouchi, Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula. Tervetuloa kerhoon.

Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula