Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Omaa aikaa aikuisille

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10-11 istahtaa rupattelemaan sohvalle, jatkaa vaikka kahvin juontia ja hengähtää aikuisten tilassa. Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa perhetila päiväkerhotiloissa, Ilossa ja Säteessä. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa Sylissä.

Jokaisella kerralla on mahdollisuus askarrella yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Vetäjät

Perhekerhon vetäjinä toimivat kasvatustyöntekijä Susanna Soininen, lastenohjaajat Jonna Ravea, Maarit Vappula ja perhetyön diakonit Anu-Leena Lamppu ja Päivi Hartikainen.

Ryhmä Facebookissa

Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten.

Tervetuloa ryhmään.

Satu Lintunen
varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.