Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerhot

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Aikuisella on mahdollisuus klo.10-11.00 istahtaa rupattelemaan sohvalle ja jatkaa vaikka kahvin juontia ja olla ihan rauhassa perhetila Sylissä :). Sinä aikana lapset (yli 1v.) leikkivät ja touhuavat lastenohjaajien kanssa päiväkerho IIossa ja Säteessä. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa päiväkerhossa.

Tunnin jälkeen aikuiset ja lapset saavat leikkiä yhdessä Ilossa, Säteessä ja Sylissä klo13 saakka.

Lasten kanssa ovat Johanna, Ani ja Minna ja aikuisten kanssa Katja.

Liikkuva perhekerho

Lue lisää liikkuvasta perhekerhosta sen omilta sivuilta.

Tulevia tapahtumia

Pe 26.1.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Yhteisen aamupalan ja pienen kynttilähetken jälkeen on aikuisille omat jutut olohuoneessa. Kesto n.45 min. Vauvat ovat aikuisen mukana ja leikki-ikäisille on järjestetty omaa ohjelmaa päiväkerhotila Ilossa. Kerho loppuu klo.13. Tervetuloa toivottavat Katja, Ani ja Johanna.

Pe 2.2.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Yhteisen aamupalan ja pienen kynttilähetken jälkeen on aikuisille omat jutut olohuoneessa. Kesto n.45min. Vauvat ovat aikuisen mukana ja leikki-ikäisille on järjestetty omaa ohjelmaa päiväkerhotila Ilossa. Kerho loppuu klo.13. Tervetuloa toivottavat Katja, Ani ja Johanna.

La 3.2.2018 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy yhteiseen ruokailuun (aikuiset ja kouluikäiset 2€, alle kouluikäiset ilmaiseksi) klo 11.30.

Pe 9.2.2018 09:30

Pe 16.2.2018 09:30