Hyrylä

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Perhekerhot Tuusulan seurakuntakeskuksessa
(Rykmentie 34).

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-13.

Päivä koostuu aamupalasta, joka tarjoillaan kabinetissa 2. kerroksessa klo 9.15 lähtien. Sen jälkeen ollaan hetki kynttilän äärellä Tähtitaivaassa. Siitä mennään yhdessä alakertaan.

Aikuisella on mahdollisuus n. klo 10-11 istahtaa rupattelemaan sohvalle, jatkaa vaikka kahvin juontia ja hengähtää aikuisten tilassa. Aikuisella on tunnin aikana myös mahdollisuus hoitaa omia asioita tai käydä vaikka ulkoilemassa.

Tänä aikana lapset (yli 1v.) voivat leikkiä ja touhuta lastenohjaajien kanssa perhetila Sylissä. Aikuinen voi myös olla lapsen kanssa päiväkerhotila Ilossa ja Säteessä.

Jokaisella kerralla on mahdollisuus askarrella yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerho päättyy klo 13.

Perhekerhossa ovat Katja, Satu, Susanna ja Jonna

Uutta: Seukkarin perhekerho Facebookissa (suljettu ryhmä). Ryhmä on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten.

Tervetuloa ryhmään.

Kysy lisää p. 040 778 9776 / Katja Manninen-Abbouchi

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.