Verkkopyhäkoulu 4/2022
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Verkkopyhäkoulu 4/2022

Hei kaikille ja tervetuloa kevään viimeisen verkkopyhäkoulun pariin!

Kristan tekemässä videossa eläimet pohtivat sitä, että kuka on kaikkein suurin ja tärkein. Käy katsomassa video, niin saat selville, tuliko pohdintaan vastausta!

Raamatunkertomuksessa opetuslapset pohtivat, että kuka on heistä suurin. Voit lukea kertomuksesta Jeesuksen vastauksen. Mitä luulet, että Jeesus vastasi?

Tämänkertainen tehtävä onkin hieman erilainen kuin yleensä! Tehtävä antaa sinulle vähän pohdittavaa ja luultavasti myös hyvän mielen. 
Askarteluaiheet ovat videosta suoraan; leijona ja elefantti! Muistathan, että voit askarrella sellaiset eläimet kuin haluat. Aina ei tarvitse kirjaimellisesti noudattaa minun ohjeitani. Toivon, että viihdyt eläinaskartelujen parissa!

Oikein mukavaa ja siunattua loppukevättä ja rentouttavaa kesää kaikille!

Toivotteleepi Krista ja Maarit

 

 

Kuka on suurin?    
Evankeliumi: Matt. 18:1–5

Kohta sen jälkeen opetuslapset tulivat Jeesuksen luo ja kysyivät: ”Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?”

Silloin Jeesus kutsui luokseen lapsen, asetti hänet heidän keskelleen ja sanoi: ”Totisesti: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan. Se, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, on suurin taivasten valtakunnassa. 

Ja joka minun nimessäni ottaa luokseen yhdenkin tällaisen lapsen, se ottaa luokseen minut.

Rukous
Jumala, haluaisin usein olla suuri ja vahva, sellainen, jonka muut näkevät ja jota muut arvostavat. Sinä etsit minusta kuitenkin muuta. Haluat, että lapsi minussa saisi elää. Anna minun jälleen löytää ilo, nauru ja leikki, se, mitä pohjimmiltani olen. Ole kanssani tänään, huomenna ja elämäni kaikkina päivinä. Aamen.
 


pdf liite

Tehtävä: hyvä työ

pdf liite

Askarteluohjeet: leijona ja elefantti

pdf liite

Värityskuva