Kasvatustyöntekijä

Kasvatustyöntekijä

Haluatko tehdä työtä lasten ja perheiden parissa? Pidätkö kristillisiä arvoja tärkeänä varhaiskasvatuksessa? Kaipaatko tekevää ja huumorintajuista tiimiä ympärillesi?

Tämä on mahdollista Tuusulan seurakunnan varhaiskasvatuksessa. Etsimme tiimiimme ammattitaitoista, positiivista sekä monipuolisesta ja työalojen yhteisestä työstä kiinnostunutta kasvatustyöntekijää.

Työtehtävät

Pääasialliset työtehtävät ovat viikkotoiminnassa päivä- ja perhekerhot, joita suunnitellaan ja toteutetaan työparien ja tiimien kanssa yhteistyössä. Lisäksi on mahdollisuus toteuttaa itseään koululaisten iltapäivätoiminnassa, varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksen yhteistyössä, rippikouluissa, erilaisissa tapahtumissa, perheiden jumalanpalveluksissa ja sosiaalisessa mediassa. Seurakunnallisen työn tuntemus katsotaan eduksi.

Vaatimukset

Tehtävään valittavalta edellytetään 180 osaamispisteen laajuista kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen, tai muuta soveltuvaa tutkintoa, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnon osilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen.
Tehtävään on kelpoinen myös nuorisotyönohjaajan (Kirkon säädöskokoelma nro 137) ja varhaiskasvatuksen ohjaajan (Kirkon säädöskokoelma nro 139) tutkinnon suorittanut sekä aiempien piispainkokouksen lastenohjaajaa koskevien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittanut.
Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Työn aloittaminen

Tehtävä tulee ottaa vastaan 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa työnantajalle rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä esittää selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työaika ja palkkaus

Työaika on 38.15h/viikko ja palkkaus KirVesTes vaativuusryhmän 403 mukaan (tehtäväkohtainen palkka 2220,08€/kk). Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Hakemukset 12.8. mennessä

Hakemukset sähköisesti KirkkoHR kautta, hakuaika 29.6.- 12.8.2022 klo 16 ja haastattelut pidetään to 1.9. aamupäivällä.

Lisätietoja

Tiedusteluihin vastaa varhaiskasvatuksen työalavastaava **@** / p.040 766 4668 (puhelintiedustelut ainoastaan 1.-12.8. välisenä aikana).