Suntion toimi
kaksi vihreää kolehtihaavia seinällä

Suntion toimi

Meillä on avoinna toistaiseksi voimassa oleva suntion toimi

TEHTÄVÄT

Suntion tehtäviin kuuluu jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Tehtävään sisältyy myös hautauksiin ja uurnan laskuun liittyä tehtäviä sekä erilaisista tarjoiluista huolehtimista.

TYÖPAIKKA

Nyt avoinna oleva suntion työ sijoittuu pääosin Hyrylässä sijaitsevaan seurakuntakeskukseen ja Tuusulan kirkkoon, mutta tarvittaessa työskentely tapahtuu myös seurakunnan muissa toimipisteissä.

EDELLYTYKSET

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. suntion ammattitutkinto) tai vankkaa käytännön työkokemusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja. Eduksi luetaan kokemus ateriapalvelujen osaamisesta.

OMA AUTO

Työpäivän aikana joutuu tarvittaessa liikkumaan seurakunnan kiinteistöjen välillä, joten ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä.

PALKKAUS

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 (alkaen 2.092,17 €/kk) mukaisesti. Lisäksi maksetaan euromääräistä kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella (enintään 295,00 €/kk). Työssä on käytössä jaksotyöaika (114,45 tuntia/ kolmen viikon jakso).

ALOITUS JA KOEAIKA

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen, ja esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

HAKU

Tehtävään haetaan KirkkoHr-rekrytoinnista. Hakuaika päättyy 28.8. klo 23.59.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja antaa pääsuntio Kati Kiljunen p.040 566 9559 / **@**

Haastattelut pidetään torstaina 1.9.2022.

Tervetuloa Tuusulan seurakuntaan, yhteinen seurakuntamme - armon ja rakkauden asialla.