Perhemuskarit

Avoimet perhemuskarit

Tuusulan seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34)

maanantaisin klo 15-16.30. Lisätietoja Riina Haapaniemi, p. 040 705 9345.

Muskari on avoin ja maksuton

Perhemuskari on kirkon sylihoitoa pienille ja isoille. Lapselle on tärkeää tehdä kivoja asioita yhdessä äidin, isän tai jonkun muun hänelle läheisen kanssa.

Perhemuskarissa on musiikin iloa ja leikillisyyttä laulaen, leikkien, loruten, kuunnellen ja hiljentyen.

Perhemuskarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Sinne voi tulla myös kesken kauden, ihan minä kertana tahansa.

Musisoinnin jälkeen leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa.

Tervetuloa, musisoidaan yhdessä!

Tulevia tapahtumia

Ma 19.4.2021 16:30
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Tervetuloa kaikille avoimeen muskarihetkeen joka toteutetaan verkossa teams-alustalla. Noin puolen tunnin mittaisessa muskarihetkessä lauleskellaan, körötellään, taputellaan ja lorutellaan yhdessä kotisohvilta käsin klo 16.30. Linkki liittymiseen laitetaan saman päivän aamuna sekä nettisivuille että Tuusulan seurakunnan lapset ja perheet -facebook-sivulle.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 20.4.2021 09:30
PERUTTU Perhekerho
Rihasali
Musiikkipainotteisessa perhekerhossa odotetaan juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Perhekerhossa on tarjolla ilmainen aamupala.
Aiheena: Pienet kädet yhteen liitän

Ti 20.4.2021 10:00
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Tervetuloa kaikille avoimeen muskarihetkeen joka toteutetaan verkossa teams-alustalla. Noin puolen tunnin mittaisessa muskarihetkessä lauleskellaan, körötellään, taputellaan ja lorutellaan yhdessä kotisohvilta käsin klo 10. Linkki liittymiseen laitetaan edeltävänä maanantaina sekä nettisivuille että Tuusulan seurakunnan lapset ja perheet -facebook-sivulle.

Ti 27.4.2021 09:30
PERUTTU Perhekerho