Perhemuskarit

Avoimet perhemuskarit

Tuusulan seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34)

tiistaisin klo 15-16.30. Lisätietoja Riina Haapaniemi, p. 040 705 9345.

Muskari on avoin ja maksuton

Perhemuskari on kirkon sylihoitoa pienille ja isoille. Lapselle on tärkeää tehdä kivoja asioita yhdessä äidin, isän tai jonkun muun hänelle läheisen kanssa.

Perhemuskarissa on musiikin iloa ja leikillisyyttä laulaen, leikkien, loruten, kuunnellen ja hiljentyen.

Perhemuskarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Sinne voi tulla myös kesken kauden, ihan minä kertana tahansa.

Musisoinnin jälkeen leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa.

Tervetuloa, musisoidaan yhdessä!

Tulevia tapahtumia

Ma 27.1.2020 09:30
Pellavankulma Riihikallio
Musiikkipainotteisessa perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi tai hoitaja lastesi kanssa. Tarjoamme ilmaisen aamupalan.
Aiheena: Terkkuja kummille

Perhekerhon ohjaajina toimivat lastenohjaaja Jonna Ravea, kasvatustyöntekijä Satu Rathgeber ja kanttori Riina Haapaniemi. Tervetuloa.

Ti 28.1.2020 15:00
Seurakuntakeskus - Sointu (Kuoroluokka)
Perhemuskarissa on musiikin iloa ja leikillisyyttä laulaen, leikkien, lorutellen, kuunnellen ja hiljentyen. Perhemuskarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Sinne voi tulla myös kesken kauden, ihan minä kertana tahansa. Musisoinnin jälkeen leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa klo 16.30 saakka. Lisätietoja Riina Haapaniemi p. 040 7059 345.

Ma 3.2.2020 09:30
Pellavankulma Riihikallio
Aiheena: Valokuvaus - Ei muskaria!

Ti 4.2.2020 15:00

Ma 10.2.2020 09:30
Pellavankulma Riihikallio
Aiheena: Kuka saa, kuka saa lorupussiin kurkistaa?

Ti 11.2.2020 15:00

Ma 24.2.2020 09:30