Perhemuskarit

Avoimet perhemuskarit

Tuusulan seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34)

maanantaisin klo 15-16.30. Lisätietoja Riina Haapaniemi, p. 040 705 9345.

Muskari on avoin ja maksuton

Perhemuskari on kirkon sylihoitoa pienille ja isoille. Lapselle on tärkeää tehdä kivoja asioita yhdessä äidin, isän tai jonkun muun hänelle läheisen kanssa.

Perhemuskarissa on musiikin iloa ja leikillisyyttä laulaen, leikkien, loruten, kuunnellen ja hiljentyen.

Perhemuskarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Sinne voi tulla myös kesken kauden, ihan minä kertana tahansa.

Musisoinnin jälkeen leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa.

Tervetuloa, musisoidaan yhdessä!

Tulevia tapahtumia

Ma 16.5.2022 15:00
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen perhemuskariin. Perhemuskarissa on musiikin iloa laulaen, soittaen, leikkien, lorutellen, kuunnellen ja hiljentyen. Muskarihetki alkaa klo 15 ja kestää puolisen tuntia. Musisoinnin jälkeen leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa klo 16.30 saakka. Lisätietoja antaa Riina Haapaniemi p. 040 7059 345.

Ma 16.5.2022 16:30
Verkkomuskari
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Tervetuloa kaikille avoimeen muskarihetkeen, joka toteutetaan verkossa Teams-alustalla. Noin puolen tunnin mittaisessa muskarihetkessä lauleskellaan, körötellään, taputellaan ja lorutellaan yhdessä kotisohvilta käsin. Linkki liittymiseen laitetaan sekä verkkosivuille, että Tuusulan seurakunnan lapset ja perheet -Facebook sivuille.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ma 15.8.2022 16:30
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Tervetuloa kaikille avoimeen muskarihetkeen, joka toteutetaan verkossa teams-alustalla. Noin puolen tunnin mittaisessa muskarihetkessä lauleskellaan, körötellään, taputellaan ja lorutellaan yhdessä kotisohvilta käsin. Linkki liittymiseen laitetaan sekä verkkosivuille, että Tuusulan seurakunnan Lapset ja perheet Facebook-sivulle.

Ma 22.8.2022 15:00
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen perhemuskariin. Perhemuskarissa on musiikin iloa laulaen, soittaen, leikkien, lorutellen, kuunnellen ja hiljentyen.Muskarihetki alkaa klo 15 ja kestää puolisen tuntia. Musisoinnin jälkeen vapaata leikkiä voi jatkaa perhekahvilassa klo 16.30 saakka. Lisätietoja antaa Riina Haapaniemi p. 040 7059345

Ma 22.8.2022 16:30