Missiokonsertteja
Mies soittaa kitaraa tunturimaisemassa, taustalla rinteillä lunta. Mies on kuvattu vyötäröltä ylöspäin.

Pekka Simojoki

Missiokonsertteja

NNS-konsertti nuorille

• klo 19 NNS konsertti nuorille - Missio 2022 srk-keskuksen Tähtitaivaassa. Tervetuloa kuuntelemaan huikean energistä gospel-musiikkia! NNS on pop/räp-bändi pääkaupunkiseudulta, joka laittaa tunnelman kattoon Hyrylän seurakuntakeskuksen Tähtitaivaassa perjantaina 23.9 klo 19.00. Ovet avautuvat klo 18.30, jolloin voi saapua varaamaan paikkoja konsertista. Keikka kestää noin tunnin. Ennen konserttia on mahdollisuus tulla seurakuntakeskuksen nuortentilaan oleilemaan, pelaamaan bilistä tai lautapelejä sekä syömään välipalaa klo 16 alkaen. Keikan jälkeen auditoriossa katsotaan paikallisen koulun nuorten ja seurakunnan yhteistyönä toteuttama elokuva "Yksin". Elokuva kestää 30 minuuttia.

LÖYSIN TOIVON

• konsertti Hyrylän seurakuntakeskuksen Tähtitaivaassa lauantaina 24.9. klo 18:00.

Tervetuloa kuuntelemaan puhuttelevaa gospel-musiikkia ja sanomaa Se löytyi -missiokonserttiin! Pekka Simojoki, Sami Asp ja Ilkka Puhakka johdattavat meidät rakkauden sanoman äärelle srk-keskuksen Tähtitaivaassa lauantaina 24.9 klo 18.00. Ovet avautuvat klo 17.30, jolloin voi saapua varaamaan paikkoja konsertista ja kahvittelemaan. Vapaaehtoinen kolehti mission hyväksi. Tilaisuudessa mukana pastorit Sini Honkanen sekä Eveliina Moilanen. Mahdollisuus esirukouspalveluun.

• konsertti Jokelassa keskiviikkona 5.10 klo 19:00, Koulukeskus, Jyväkuja 13, Jokela

Esiintyjät:
PEKKA SIMOJOKI