Ihmeitä ihmetellen
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Perhonen ihmisen kämmenellä.

Ihmeitä ihmetellen

Pakolaisia täynnä oleva vene oli matkalla Turkista Kreikkaan myrskyävällä merellä. Yhtäkkiä huomattiin, että 7-vuotias tyttö oli hävinnyt, hän oli pudonnut mereen. Hetken kuluttua hän kuitenkin oli taas veneessä. Hän kertoi, että valkopukuinen mies oli nostanut hänet ylös merestä. Vene saapui Kreikkaan  missä rannalle oli sytytetty nuotio, jonka äärellä nyt lämmiteltiin. Eräs mies luki ääneen Raamattua pakolaisille. Kun hän luki Matteuksen evankeliumin kertomuksen siitä, miten Jeesus käveli veden päällä ja veti ylös vedestä vajoavan Pietarin, tyttö sanoi:"Tuo mies veti minut ylös merestä."

Tämä on vain yksi esimerkki siitä, että maailmassa tapahtuu paljon ihmeellisiä asioita. Jumala vaikuttaa ja toimii auttaen ja pelastaen ihmisiä erilaisista vaikeuksista. Itselle oli käydä huonosti, kun ylitin polkupyörällä tietä enkä huomannut vastakkaisesta suunnasta tulevaa autoa. Kuljettaja kykeni kuitenkin pysäyttämään auton niin, että minun auton väliin jäin noin viisi senttiä väliä. Tuli heti mieleen, että enkeleitä on olemassa. Kiitollinen mieli täytti sydämen siitä, että selvisin täpärästi.

Joku on sanonut, että luonto on täynnä nerokasta suunnittelua ja ihmeitä. Esimerkiksi jokainen perhonen on ihme, kuinka toukasta kuoriutuu monien vaiheitten jälkeen kaunis ja värikäs perhonen. Ihmeellistä on myös lintujen muutto, kuinka ne löytävät reitin Suomesta etelään. Esim. lapintiira voi muuttaa Suomesta Australiaan asti ja keväällä takaisin. Miten se osaa ja jaksaa lentää niin kauas? Sen pisimmäksi muuttomatkaksi on mitattu 26 000 km. Vau!

Luonto on täynnä ihmeitä, mutta suurin ihme on kuitenkin uskon syntyminen, kuinka ihminen, joka ei ole uskonut Jumalaan alkaakin yhtäkkiä uskoa Jumalaan ja Jeesukseen. Mutta niinpä usko onkin Jumalan lahja, se ei synny omin voimin, vaan Jumala sen meille lahjoittaa. Kiitos hänelle hänen sanomattoman suuresta lahjastaan ja kaikista hänen ihmeellisistä teoistaan!

Timo Huuhtanen

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: