Perhemessut ja tapahtumat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Ti 30.4.2019 10:00
Vapputapahtuma
Jokelan kirkko
Maksullista ohjelmaa mm. keittolounas klo 11-13; kahvio klo 10-14: kahvia, simaa, munkkia; hattaroita, arpajaiset, heppa-ajelu, kasvomaalaus, ilmapalloja, kirjakirppis. Ilmaiset: polkuautot, nukketeatteri Pelikaanin esitykset: klo 11 ja klo 13 kirkkosalissa, paloauto. Otathan mukaan käteistä. Voit maksaa myös kortilla. Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuulle. Lue lisää.

Jokelan kirkko, Kouluraitti 11, 05400 Jokela

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.