Perhemessut ja tapahtumat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

La 4.4.2020 09:00
PERUTTU Yv-tapahtuma
Kellokosken seurakuntatalo - Piha
PERUTTU Kellokosken Yhteisvastuutapahtumassa on puuhaa niin perheen pienimmille kuin isoillekin. Tiedot tarkentuvat lähempänä. Tervetuloa mukaan!
La 4.4.2020 10:00
PERUTTU Virpomisaskartelu ja -kirkko
Muu tila
PERUTTU Tulkaa porukalla touhuamaan Riihikallion koululle! Ulkona liikunnallisia toimintapisteitä koko perheelle, sisällä koulun ruokalassa askarrellaan virpomisoksia palmusunnuntaita varten. Noin klo 12 pidetään kirkkohetki, jossa siunataan sekä virpomisoksat että virpojat. Kirkkohetkessä mukana Riihikallion koulun 4A-luokka Anni-opettajansa johdolla. Tuo tullessasi omat oksat, koristelumateriaalit saat paikan päältä. Lue lisää Liikuttavasta Lauantaista.
La 4.4.2020 15:00
PERUTTU Virpomisaskartelu ja virpomiskirkko
Kotikirkko - Monitoimitila
Askarrellaan virpomisoksia yhdessä! Voit tuoda omat oksat tullessasi, koristelutarvikkeet löydät paikan päältä. Lopuksi oksat ja virpoja siunataan kirkkohetkessä.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
La 18.4.2020 10:00
Kevätmarkkinat, PERUTTU
Kotikirkko - Monitoimitila
PERUTTU Kevätmarkkinat Jokelan Kotikirkolla. Luvassa munkkikahvila ja lapsille omaa ohjelmaa. Tuotto Yhteisvastuulle. Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.