Perhemessut ja tapahtumat
Pienet kädet askartelevat.

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Vaeltava messu

Tuusulan kirkossa ja sen ympäristössä, Kirkkotie 34, lauantaina 21.5. klo 10-13. Aloitus klo 10 kellotapulin luota. Mukana lapsikuorot. Mukavaa yhdessäoloa kesälaitumille lähtiessä. Ilmoittautuminen 18.5. mennessä verkossa. Lopuksi picnicgrillipartyt rantapuistossa, pihaleikkejä.

Tehtävä: ota kuva omista elämän aarteista ja lähetä se Kristalle whatsapp-viestinä, p. 040 158 4447. Tervetuloa mukaan! Huom! Bussikuljetus Jokelan Kotikirkolta ja Kellokosken kirkon parkkipaikalta!

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.