Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

La 21.12.2019 17:30
Perheiden kauneimmat joululaulut
Tuusulan kirkko
Tuomaanpäivän tapahtumassa Tuusulan kirkolla. Klo 17.30 Lasten Kauneimmat joululaulut, mukana lapsikuoro Laululintuset ja Make Perttilä. Lauluihin johdattelee Hyvä Tuomas. Klo 18.30 Hyvän Tuomaan joulutervehdys ja tontun jouluruno kellotapulista. Klo 19 Kauneimmat joululaulut ja joulurauhan julistus. Tervetuloa.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ma 6.1.2020 15:00–16:00
Vauvakirkko
Tuusulan kirkko
"Ollaan tähtiä toisillemme" Vauvakirkossa lauletaan, leikitään ja körötellään rennolla meiningillä. Mukaan mahtuu ääntä, liikettä ja vauvamaista oloa. Mukaan voi ottaa oman helistimen. Vauvakirkon jälkeen nautitaan pienistä tarjoiluista.
Pyhäpäivä: Loppiainen / Trettondagen
Toimittaa pastori: Elisa Varkemaa
Kanttorina: Riina Haapaniemi
Avustajat: Satu Lintunen

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.