Perhemessut ja tapahtumat
Pienet kädet askartelevat.

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Pe 6.1.2023 15:00
Vauvakirkko
Tuusulan kirkko
Pyhäpäivä: Loppiainen / Trettondagen, Toimittaa pastori: Anna Markkanen, Kanttorina: Riina Haapaniemi, Avustajat: Anne Lähteenmäki, Satu Lintunen

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Tulossa!

4v. synttärijuhlat (kutsutilaisuus) seurakuntakeskuksessa la 19.11. klo 11 ja 13. Jokelan Kotikirkossa su 20.11. klo 11 ja klo 15 Kellokosken seurakuntatalossa. Synttäreillä mukana nukketeatteri Pelikaanin Kolme kaverusta. Tervetuloa!

Nukketeatteri Pelikaanin esitys Kolme kaverusta seurakuntakeskuksen auditoriossa la 19.11. klo 14. Vapaa pääsy.

Hoosiannakirkot 27.11.2022 Tuusulan kirkossa klo 16, Kotikirkossa klo 10 ja Kellokosken kirkossa klo 11.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.