Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Pe 8.11.2019 08:00
Ihmeellinen matka - tanssiesitykset Jokelan monarilla
Perjantaina 8.11. klo 9.00 ja 10.15
Jokela-talossa (Keskustie 20)
mukaansatempaava ja sadunhohtoinen tanssisatu koko perheelle. Ikäsuositus 2-8-vuotta. Kesto n. 25 min. Vapaa pääsy. Esitys kuuluu Tuusulan Skidiviikon esityksiin, ja siihen on ennakkoilmoittautuminen ti 8.10. alkaen: johanna.makkonen@evl.fi/ p. 040-740 8191.

Matkan aikana tutustutaan afrikkalaiseen, kiinalaiseen ja intialaiseen kulttuuriin musiikin ja tanssin keinoin. Sekä pohditaan maailman lasten erilaisia elämäntilanteita. Opitaan, että pienikin lahja voi auttaa ja että ystävyys kantaa yli rajojen. Esittäjänä Tanssiryhmä Xaris Finland, jonka tanssijat ovat tanssin ammattilaisia ja tanssinopettajia.
Esitys kuuluu Tuusulan Skidiviikon esityksiin.
Su 17.11.2019 10:00
100 vuotta iloa -messu
Tuusulan kirkko
100 vuotta iloa -messu huipentaa Yö kirkossa -tapahtuman ja juhlistaa kirkon kouluikäisten toiminnan 100-vuotisjuhlavuotta. Messussa ovat mukana seurakunnan lapsikuorot ja muutenkin mennään mukavalla meiningillä., Pyhäpäivä: Valvomisen sunnuntai / Uppbrottets söndag, Toimittaa pastori: Miika Masih, Avustaa pastori: Elisa Varkemaa,Ulla Rosenqvist, Kanttorina: Erja Hartala,Riina Haapaniemi, Avustajat: Birgitta Kokko,Tommi Aulasmaa, Musiikkiryhmä: Seurakunnan lapsikuorot

Ke 11.12.2019 09:15
Päivähoidon joulukirkot
Tuusulan kirkko
Tervetuloa Tuusulan kirkkoon perheiden ja päivähoidon joulukirkkoon klo. 9.15.

To 12.12.2019 10:00
Päivähoidon joulukirkko
Tuusulan kirkko
Tervetuloa Tuusulan kirkkoon perheiden ja päivähoidon joulukirkkoon 12.12. klo.10.00

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.