Perhemessut ja tapahtumat
Joulutähti roikkuu kultanauhasta.

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Pe 13.8.2021 18:00
Siunausta koulutielle
Tuusulan kirkko
Koulun aloittaminen on iso askel elämässä ja saattaa pikkuisen jännittää niin koululaista kuin vanhempiakin. Haluamme olla mukana saattelemassa ekaluokkalaista koulutielle siunauksen kera. Voitte tulla mukaan koko perheen voimin ja ottaa vaikka kummit ja isovanhemmatkin mukaan. Jokainen kouluunlähtevä saa myös oman Lapsen Raamatun.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 15.8.2021 10:00
Siunausta koulutielle -messu
Kotikirkko - Kirkkosali
Messussa uudet ekaluokkalaiset kutsutaan alttarille siunattaviksi yhdessä oman aikuisen kanssa. Tervetuloa mukaan koko perhe!
Toimittaa pastori: Janne Hollo
Kanttorina: Tuula Saarensola
Avustajat: Anne Lähteenmäki
Kolehti: Oman seurakunnan tukemaan Intiassa tehtävään Raamattutyöhön Suomen Pipliaseuran kautta
Pe 20.8.2021 08:00
Kouluun lähtevien siunaaminen
Kellokosken kirkko
Kellokosken koulun ekaluokkalaiset siunataan koulutielle. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä koulun kanssa.

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Su 26.9.2021 13:00
Kastepäivä
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.