Perhemessut ja tapahtumat
Joulutähti roikkuu kultanauhasta.

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Su 4.10.2020 10:00
Tuusulan kirkko
Mikkelinpäivä on lasten ja enkelien sunnuntai, ja silloin Tuusulan kirkossa vietetään perhemessua. Mukaan kutsutaan erityisesti kummeja yhdessä kummilasten kanssa. Kummipäivän vietto jatkuu seurakuntakeskuksessa messun jälkeen., Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai), Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanansaattajat, Toimittaa pastori: Elisa Varkemaa, Kanttorina: Riina Haapaniemi, Avustajat: Jenni Santaluoto, Leena Pitkäniemi, Taina Norema-Grönroos, Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Laululintuset, Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 4.10.2020 10:00
Liikuttava perhemessu
Kotikirkko
Liikuttava perhemessu Kotikirkon leikkipihalla. Pukeudu sään mukaan. Seurakunta tarjoaa messun jälkeen grillimakkaraa ja lämmintä juotavaa. Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset messuun. Pihalla jonkin verran istumapaikkoja, mutta voit ottaa oman retkituolin mukaan., Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä, Enkelien sunnuntai. Toimittaa pastori: Tiina Eriksson, Kanttorina: Erja Hartala, Avustajat: Anne Lähteenmäki, Marjaana Rantanen, Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Joutsenet, Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Kotikirkko, Keskustie 2, 05400 Jokela
Su 4.10.2020 11:00
Kellokosken kirkko
Mikkelinpäivä on lasten ja enkelien sunnuntai. Silloin vietetään Kellokosken kirkossa perhemessua. Kirkkokahvit ja -mehut messun jälkeen., Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai), Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanansaattajat, Toimittaa pastori: Lauri Seppänen, Kanttorina: Antti Vilkko, Avustajat: Krista Niemeläinen, Sanna Eiro, Sari Laaksonen, Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
La 28.11.2020 10:00
Jokelan joulunavaus ja joulumarkkinat
Kotikirkko
Joulun avaus ja joulumarkkinat Kotikirkon aukiolla ja Kotikirkossa. Adventtimyyjäiset, ohjelmaa lapsille.

Kotikirkko, Keskustie 2, 05400 Jokela
Su 29.11.2020 10:00
Kotikirkko
1. Adventin perhemessussa laulamme Hoosiannaa. Mukana lapsikuoro Joutsenet., Pyhäpäivä: 1. Adventtisunnuntai, Tekstit: Psalmi:Ps. 24:7-10, 1. lukukappale:Jes. 49:8-10, 2. lukukappale:Ilm. 3:20-22, Evankeliumi:Luuk. 19:28-40, Pyhäpäivän aihe: Kuninkaasi tulee nöyränä, Toimittaa pastori: Timo Huuhtanen, Kanttorina: Erja Hartala, Avustajat: Anne Lähteenmäki, Johanna Pajuniemi, Marjaana Rantanen, Kolehti: Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.
Su 29.11.2020 16:00
Perheiden hoosiannakirkko
Tuusulan kirkko
Ensimmäisenä adventtina sytytämme ensimmäisen kynttilän ja laulamme yhdessä Hoosiannaa. Perheiden Hoosiannakirkossa jouluun valmistautumisen iloa ja valoa riittää niin pienille kuin suurillekin., Pyhäpäivä: 1. adventtisunnuntai / 1. söndagen i advent, Kanttorina: Erja Hartala, Riina Haapaniemi, Avustajat: Jonna Ravea, Maarit Vappula, Susanna Soininen, Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Laululintuset

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
La 5.12.2020 15:00
Lasten kauneimmat joululaulut
Kellokosken kirkko

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.