Perhemessut ja tapahtumat
Joulutähti roikkuu kultanauhasta.

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Su 29.11.2020 14:00
PERUTTU Perheiden adventtimessu
Kellokosken kirkko
Ensimmäisenä adventtina sytytämme ensimmäisen kynttilän ja laulamme yhdessä Hoosiannaa. Perheiden adventtimessussa jouluun valmistautumisen iloa ja valoa riittää niin pienille kuin suurillekin. Messussa kuluneen kirkkovuoden aikana kastetut kellokoskelaiset voivat noutaa perheensä kanssa kastepuusta oman kastelehtensä., Pyhäpäivä: 1. adventtisunnuntai / 1. söndagen i advent, Tekstit: Psalmi:Ps. 24:7-10, 1. lukukappale:Jes. 49:8-10, 2. lukukappale:Ilm. 3:20-22, Evankeliumi:Luuk. 19:28-40, Pyhäpäivän aihe: Kuninkaasi tulee nöyränä, Toimittaa pastori: Sini Honkanen, Avustajat: Krista Niemeläinen, Sanna Eiro, Kolehti: Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Su 29.11.2020 15:00
PERUTTU 1.Adventin perhemessu
Kotikirkko
Pyhäpäivä: 1. adventtisunnuntai / 1. söndagen i advent, Tekstit: Ps.24:7-10, Jes.49:08-10, Ilm.3:20-22, Luuk.19:28-40, Pyhäpäivän aihe: Kuninkaasi tulee nöyränä, Toimittaa pastori: Timo Huuhtanen, Avustajat: Anne Lähteenmäki, Johanna Pajuniemi, Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Joutsenet

Kotikirkko, Keskustie 2, 05400 Jokela
Su 29.11.2020 16:00
Perheiden hoosiannakirkko
Tuusulan kirkko
Ensimmäisenä adventtina sytytämme ensimmäisen kynttilän ja laulamme yhdessä Hoosiannaa. Perheiden Hoosiannakirkko toteutetaan srtiimattuna ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jouluun valmistautumisen iloa ja valoa riittää niin pienille kuin suurillekin., Pyhäpäivä: 1. Adventtisunnuntai, Toimittaa pastori: Miika Masih, Kanttorina: Riina Haapaniemi, Avustajat: Jonna Ravea, Kalervo Pöykkö, Susanna Soininen, Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Laululintuset

La 5.12.2020 15:00
PERUTTU Lasten kauneimmat joululaulut Kellokosken koululla klo 15
Muu tila
Lasten Kauneimmissa joululauluissa myös perheen pienimmät pääsevät laulamaan tuttuja joululauluja.
Tilaisuus järjestetään Kellokosken koulun Tonkka-salissa.
Su 13.12.2020 15:00
STRIIMATTUNA Lasten kauneimmat joululaulut
Tuusulan kirkko
Lasten kauneimmat joululaulut striimataan ilman läsnä olevaa seurakuntaa. "Beetlehemiin heppa hei!" Körötellään, lauletaan, leikitään ja soitellaan yhdessä Sointu-pupun kanssa uusia ja tuttuja lasten joululauluja. Sopii myös perheen pienimmille. Tilaisuus on katsottavissa verkkosivuiltamme.

Su 13.12.2020 16:00
PERUTTU Lasten kauneimmat joululaulut
Tuusulan kirkko
"Beetlehemiin heppa hei!" Körötellään, lauletaan, leikitään ja soitellaan yhdessä Sointu-pupun kanssa uusia ja tuttuja lasten joululauluja. Tervetuloa myös perheen pienimmät.

Ma 21.12.2020 17:00
Lasten kauneimmat joululaulut
Tuusulan kirkko
Tuomaanpäivän tapahtumassa Tuusulan kirkolla lauletaan joululauluja puolen tunnin ajan klo 17,18,19 ja 20. Kaksi ensimmäistä tilaisuutta on suunnattu erityisesti lapsille. Klo 19 ja 20 kuullaan joulurauhan julistus. Hyvä Tuomas johdattelee tilaisuuksien kulkua. Musiikissa mukana kanttorien kanssa Make Perttilä. Kirkkoon otetaan enintään 150 henkeä, mutta tilaisuudet striimataan ja niitä voi seurata vaikkapa kirkkopuistossa käyskennellen ja ulkona lauluihin yhtyen. Viihdekuoro Essut laulaa kirkkopuiston porttikäytävän tuntumassa klo 18.30 ja 19.30.

Ma 21.12.2020 18:00
Lasten kauneimmat joululaulut

Ke 6.1.2021 15:00–16:00
Vauvakirkko
Tuusulan kirkko
"Ollaan tähtiä toisillemme" Vauvakirkossa lauletaan, leikitään ja körötellään rennolla meiningillä. Mukaan mahtuu ääntä, liikettä ja vauvamaista oloa. Mukaan voi ottaa oman helistimen. Mukana Riina-kanttori, Elisa-pappi sekä Anne ja Jonna varhaiskasvatuksesta.
Pyhäpäivä: Loppiainen / Trettondagen
Toimittaa pastori: Elisa Varkemaa
Kanttorina: Riina Haapaniemi
Avustajat: Anne Lähteenmäki, Jonna Ravea

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.