Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Pe 10.8.2018 18:15
Siunausta koulutielle
Tuusulan kirkko
Siunausta koulutielle
Toimittaa pastori: Hollo Janne
Kanttorina: Haapaniemi Riina
Musiikkiryhmä: musiikissa mukana Make Perttilä

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 12.8.2018 17:00
Jokelan kirkko
Kouluun lähtevien siunaaminen.
Pyhäpäivä: 12. sunnuntai helluntaista
Tekstit: Psalmi: Ps. 51:6-14, 1. lukukappale: Jes. 2:12-18, 2. lukukappale: 1. Joh. 1:8-2: 2, Evankeliumi: Matt. 23:1-12
Pyhäpäivän aihe: Itsensä tutkiminen
Toimittaa pastori: Hollo Janne
Kanttorina: Saarensola Tuula
Kolehti: Koulutuksen tukemiseen Etiopian Mekane Yesus-kirkossa Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta.

Jokelan kirkko, Kouluraitti 11, 05400 Jokela
To 6.9.2018 18:00
Sadonkorjuu juhla
Kellokosken seurakuntatalo
Tervetuloa Kellokosken seurakuntatalolle perheiden yhteiseen Sadonkorjuu juhlaan. Luvassa mukavaa yhteistä tekemistä sekä yhteinen nyyttärihenkinen pitopöytä. Lisätietoa Kellokosken lastenohjaajilta.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.