Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

La 24.3.2018 14:00
Virpomiskirkko
Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Toimittaa pastori: Varkemaa Elisa
Kanttorina: Hartala Erja
Tule askartelemaan virpomisoksia. Tuo mukanasi omat oksat, koristelutarvikkeet saat paikan päältä. Lopuksi koko perheelle kirkkohetki, jossa virpomisoksat ja virpojat siunataan.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
La 24.3.2018 14:00
Perheiden virpomiskirkko
Kellokosken seurakuntatalo
Tule askartelemaan virpomisoksia Kellokosken seurakuntasaliin. Tuo mukanasi omat oksat, koristelutarvikkeet saat paikan päältä. Lopuksi koko perheelle kirkkohetki, jossa virpomisoksat ja virpojat siunataan. Mukana Sini-pappi ja kanttori, nuorisotyön ja varhaiskasvatuksen väkeä. Lisätietoja Sini Honkanen, p. 0400 804 504.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.