Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tulevia tapahtumia

Su 2.2.2020 10:00
Tuusulan kirkko
Pyhäpäivä: Kynttilänpäivä / Kyndelsmässodagen
Tuusulan kirkko
Toimittaa pastori: Tiina Eriksson
Kanttorina: Riina Haapaniemi
Suntio: Mervi Kari
Avustajat: Jenni Santaluoto, Maarit Vappula, Salla Talvitie, Taina Norema-Grönroos
Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Laululintuset
Kolehti: Yhteisvastuulle

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 2.2.2020 10:00
Kotikirkko - Monitoimitila
Kynttilänpäivän perhemessussa mukana lapsikuoro Joutsenet sekä Elisa-pappi, Erja-kanttori, Anne ja Marjaana varhaiskasvatuksesta sekä vanha Simeon. Messun jälkeen lounas Yhteisvastuun hyväksi sekä pientä puuhaa.
Pyhäpäivä: Kynttilänpäivä / Kyndelsmässodagen
Toimittaa pastori: Elisa Varkemaa
Kanttorina: Erja Hartala
Suntio: Henri Lattunen
Avustajat: Anne Lähteenmäki, Marjaana Rantanen, Rainer Jormanainen
Musiikkiryhmä: Lapsikuoro Joutsenet
Tekstinlukijat: Rainer Jormanaisen messuryhmä (Aikuinen usko ryhmä), 0405102491

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
Su 2.2.2020 11:00
Kellokosken kirkko
Kirkkokahvit, Pyhäpäivä: Kynttilänpäivä / Kyndelsmässodagen, Toimittaa pastori: Satu Mäkinen, Kanttorina: Antti Vilkko, Avustajat: Riikka Johansson, Sanna Eiro

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
La 28.3.2020 10:00
Leffapäivä
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Tule mukaan leffapäivään. Luvassa on kaksi perheille sopivaa elokuvaa auditoriossa. Luvassa myös hotdog -tarjoilu Yhteisvastuun hyväksi. Tiedot tarkentuvat lähempänä.

Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
La 4.4.2020 12:00
Yv-tapahtuma
Kellokosken seurakuntatalo - Piha
Kellokosken Yhteisvastuutapahtumassa on puuhaa niin perheen pienimmille kuin isoillekin. Tiedot tarkentuvat lähempänä. Tervetuloa mukaan!
La 4.4.2020 15:00
Virpomisaskartelu ja virpomiskirkko
Kotikirkko - Monitoimitila
Askarrellaan virpomisoksia yhdessä! Voit tuoda omat oksat tullessasi, koristelutarvikkeet löydät paikan päältä. Lopuksi oksat ja virpoja siunataan kirkkohetkessä.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.