Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessut ja tapahtumat

Häivähdys pyhää ja perheiden yhteistä puuhaa!

Tapahtumat

Lasten ja perheiden tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Ajankohtaiset tapahtumat löydät sivun alalaidasta.

Perhekirkot

Perhekirkkoihin toivotamme tervetulleiksi lasten ja vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit, kaverit ja kaikki, jotka haluavat katsoa elämää ja kirkkovuotta lapsen näkökulmasta.

Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on nuorekas jumalanpalvelus, johon koko perheen, pienten ja isojen, on hyvä tulla. Kohtaamispaikkamessu toteutetaan kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 17. House band säestää raikkaita lauluja, yhdessä kokoonnutaan ehtoollispöytään ja lapsille järjestetään pyhäkoulu. Illan päätteeksi tarjolla on iltapalaa.

Lue lisää Kohtaamispaikkamessun sivuilta.

Tulevia tapahtumia

To 21.12.2017 17:30
Lasten kauneimmat joululaulut
Tuusulan kirkko
Tule laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja koko perheen kanssa.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ma 19.2.2018 10:00
Hiihtoloman perhepäivä
Kellokosken seurakuntatalo
Ratiritiralla perhepäivä Kellokosken seurakuntalaolla klo 10-13. Ruokailu klo 11 Ruokamaksu: aikuiset 5e, lapset (yli 3v.) 3e. Perhepäivässä on yhteistä tekemistä koko perheelle sisällä ja ulkona. Ei ilmoittautumista. Kysy lisää päiväkerhosta, perhekerhosta, muskarista ja iipasta tai Kaija Sarénilta, p. 040 766 4668.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Ma 19.2.2018 10:00
Hiihtoloman perhepäivä
Ilo (Varhaiskasvatus)
Ratiritiralla perhepäivä Tuusulan seurakuntakeskuksessa klo 10-14. Ruokailu klo 11 Ruokamaksu: aikuiset 5e, lapset (yli 3v.) 3e. Perhepäivässä on yhteistä tekemistä koko perheelle sisällä ja ulkona. Ei ilmoittautumista. Kysy lisää etelä-Tuusulan päiväkerhoista, perhekerhoista ja muskareista tai Katja Manninen- Abbouchilta, p.040 7789 776 .
La 24.3.2018 14:00
Virpomiskirkko
Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Tule askartelemaan virpomisoksia. Tuo mukanasi omat oksat, koristelutarvikkeet saat paikan päältä. Lopuksi koko perheelle kirkkohetki, jossa virpomisoksat ja virpojat siunataan. Mukana Toimittaa pastori Elisa Varkemaa.