Vilskettä verkossa

Verkkomuskari

Vilskettä verkossa

Lasten ja perheiden toimintaa on myös verkossa. Tule mukaan muskariin, perhekerhoon tai ekavauvaryhmään.

Tuusulan seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetyön oma Facebook-sivu on nimeltään Tuusulan seurakunta Lapset ja Perheet.

Sivun tarkoituksena on jakaa tietoa seurakunnan ja erityisesti lapsityön tapahtumista, virittää keskustelua ja tarjota vuorovaikutuskanava vanhemmille. Jos olet Facebookissa, tule ja tykkää meistä!

Olemme myös Instagramissa. Löydät meidät nimellä Tuusulan srk lapset ja perheet tai @tuusulanseurakunnan_lapset

Verkkoperhekerho

Tule mukaan perhekerhoon verkon välityksellä. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30. Lue lisää

Verkkomuskari