Vilskettä verkossa

Vilskettä verkossa

Tuusulan seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetyön oma Facebook-sivu on nimeltään Tuusulan seurakunta Lapset ja Perheet.

Sivun tarkoituksena on jakaa tietoa seurakunnan ja erityisesti lapsityön tapahtumista, virittää keskustelua ja tarjota vuorovaikutuskanava vanhemmille. Jos olet Facebookissa, tule ja tykkää meistä!

Tuusulan yhden vanhemman perheen olohuone - suljettu facebook. Se kokoaa yhteen alueen yksinhuoltajat, yhteishuoltajat, etävanhemmat ja lesket.
Olohuone on keskustelun, vertaistuen ja tiedotuksen kanava.

Lahelan ekavauvat syksy 2017 - facebook ryhmä on tarkoitettu niille, jotka käyvät ekavauva ryhmässä. Ryhmässä aikuiset voivat ottaa  yhteyttä toisiinsa ja siellä voi jakaa yhteisesti asioita.

Olemme myös Instagramissa. Löydät meidät nimellä Tuusulan srk lapset ja perheet tai @tuusulanseurakunnan_lapset