Alfa-kurssi Jokelassa
punainen kysymysmerkki jonka pisteessä lukee alpha

Alfa-kurssi Jokelassa

Jokelassa järjestetään seitsemän viikon mittainen ilmainen Alfa-kurssi. Kurssille on jo ollut ilmoittautuminen, mutta luennoille voi tulla mukaan, vaikka ei osallistuisikaan itse kurssille.

Kokoontumiset

Kokoonnumme

• Jokelan Kotikirkolla torstaisin klo 18 -20.30 sekä
  • Rusutjärven leirikodilla la 11.02. ja su 12.02.

Alfa-kurssilla käsitellään kristinuskon perusasioita, ilman paineita, avoimin mielin.

Alfa- iltoihin kuuluu yhteinen ruokailu, luento sekä vapaata keskustelua ryhmissä. Kurssilla saa kysyä ja olla eri mieltä.

Kenelle?

Kurssi on suunnattu kaikille, asuinpaikasta ja seurakunnasta riippumatta, kristinuskosta kiinnostuneille ja kasvua haluaville henkilöille!

Etsi, löydä, juurru!

Ilmoittautuminen 27.1. mennessä viikonloppuun

Jos haluat ilmoittautua Alfakurssin viikonloppuluennoille Rusutjärven leirikodilla 11.2. ja 12.2. niin tee se pe 27.1. mennessä pastori Timo Huuhtaselle sähköpostilla **@**

Kurssin sisältö

• 26.1. Kuka Jeesus on? Miksi Jeesus kuoli? Timo Huuhtanen
  • 2.2. Miten voin olla varma uskostani? Rainer Jormanainen
  • 9.2. Miksi ja miten lukisin Raamattua? Esa Kokko
  • 11.2. Miksi ja miten Rukoilisin? Miten Jumala johdattaa meitä? Miten voin vastustaa pahaa? Johanna Sandberg
  • 12.2. Kuka Pyhä Henki on? Mitä Pyhä Henki tekee? Miten voin täyttyåä Pyhällä Hengellä? Mikko Matikainen
  • 16.2. Miksi ja miten kertoisimme toisille? Eero Ahonen
  • 23.2. Vieläkö Jumala parantaa? Seppo Palonen
  • 2.3. Miksi seurakuntayhteys on tärkeää? Anna Markkanen
  • 9.3. Miten käyttäisin loppuelämäni hyvin? Timo Huuhtanen. Päätösjuhla.