Apua huoliin ja ongelmiin
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Apua huoliin ja ongelmiin

Normaali.fi- sivusto

Tuusulan seurakunnan nuorisotyö on vuoden 2023 alusta alkaen mukana keusoten alueella vaikuttavassa normaali.fi- chatissa keskustelemassa nimettömästi nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Chat on auki maanantaista torstaihin klo 16-18.00. 

Normaali.fi- sivustolla pääset katsomaan myös huoliisi ja ahdistukseesi liittyviä vertaistuki/itseapuvideoita ja halutessasi keskustelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Älä jää murheinesi kanssa yksin. 

Sivustolla vaihtuu kuukausittain teema, jonka avulla pyritään tavoittamaan niitä, joita juuri kyseinen teema koskee. Helmikuun 2023 teemana on se, kun arki tökkii eikä suju.

Tästä pääset normaali.fi- sivustolle

Tiktokista löydät vertaistukivideoita: @onkstaanormaalia

 

Ilmaista terapiaa

Tuusulan seurakunta tarjoaa tuusulalaisille nuorille tai nuorille aikuisille ilmaisia 5x terapiapaketteja psykoterapian ammattilaisen kanssa. Terapia kustannetaan Yhteisvastuukeräyksen tuotoilla. Mikäli sinulla tai ystävälläsi olisi tarvetta jutella jonkun kanssa, tässä olisi huikea mahdollisuus, johon tarttua.  Voit itse ottaa yhteyttä terapeuttiin tai pyytää avuksi seurakunnan diakonia- tai nuorisotyön ammattilaisia.