Kausipuutarhuri 2023

Kausipuutarhuri 2023

Tule mukaan positiiviseen ja ammattitaitoiseen porukkaan kauniiseen kulttuuriympäristöön Tuusulaan. Tuusulan seurakunta hakee kausipuutarhureita määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2023 Paijalan hautausmaalle ja Kirkkopuistoon.

TYÖTEHTÄVÄT

Kausipuutarhurit vastaavat hautainhoitorahaston hoitohautojen hoidosta, hautausmaan yleisten viheralueiden ylläpitotyön toteutuksesta ja toimivat ryhmänvetäjinä.

KELPOISUUS

Kelpoisuusvaatimuksena on viheralan/puutarhatalouden perustutkinto (puutarhuri) tai vastaava työn kautta hankittu osaaminen. Eduksi katsotaan hautaustoimen ja viheralueiden ylläpidon tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Odotamme kausipuutarhureilta positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä.

PALKKAUS

Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 401 (peruspalkka 2016,15 €/kk). Lisäksi soveltuvasta työkokemuksesta voidaan maksaa kokemuslisää (77,00-284,00 €/kk). Työt alkavat 11.4.2023 ja työsuhteen kesto on noin 6,5 kuukautta.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia, kolmen viikon jaksossa 114 tuntia 45 min. Työsuhteissa on koeaika, jonka pituus on enintään puolet työsuhteen pituudesta.

HAKUAIKA

Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.2.2023. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoRekry-hakuohjelman kautta.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytoinnit aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antavat:

• työnjohtaja Heini Tarsa ma-pe klo 8-13.
    p. 040-664 7710, **@**

• ylipuutarhuri Virpi Väre