Hautausmaan kausityöntekijä 2023

Hautausmaan kausityöntekijä 2023

Tule mukaan positiiviseen ja ammattitaitoiseen porukkaan kauniiseen kulttuuriympäristöön Tuusulaan. Tuusulan seurakunta hakee hautausmaan kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2023 Paijalan ja Kellokosken hautausmaille.

TYÖTEHTÄVÄT

Kausityöntekijöiden työtehtäviin kuuluu hautainhoitorahaston sopimushautojen hoito ja hautausmaiden yleisten viheralueiden ylläpito. Eduksi katsotaan viher- tai puutarha-alan työkokemus ja koulutus, valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä sekä kiinnostus uuden oppimiseen.

Odotamme kausityöntekijöiltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä.

PALKKAUS

Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 301 (peruspalkka 1819,14 €/kk). Lisäksi soveltuvasta työkokemuksesta voidaan maksaa kokemuslisää (69,00-256,00 €/kk). Työt alkavat porrastetusti huhtikuun puolivälissä sekä touko- tai kesäkuun alussa. Työsuhteen kesto on 3- 6 kuukautta. Työsuhteissa on koeaika, jonka pituus on enintään puolet työsuhteen pituudesta.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia, kolmen viikon jaksossa 114 tuntia 45 min.

HAKUAIKA

Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.2.2023. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoRekry-hakuohjelman kautta.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytoinnit ja haastattelut aloitetaan hakuajan aikana.

Lisätietoja antavat:

• työnjohtaja Heini Tarsa ma-pe klo 8-13.
    p. 040-664 7710,
  • ylipuutarhuri Virpi Väre