Diakonian virka
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Diakonian virka

Harvoin tarjolla: Tuusulan seurakunnassa on eläkkeelle siirtymisen vuoksi avoinna diakonian virka.

Tuusula alueena on maaseutumainen ja täynnä mielenkiintoista kulttuuria ja historiaa. Diakoniatiimissämme on pieni vaihtuvuus, koska työnteko yhdessä vain sujuu niin hyvin. Pääset osaksi hyvää ja toimivaa diakoniatiimiä. Tiimissämme on lisäksesi 6 diakoniatyöntekijää ja yksi vapaaehtoistyön koordinaattori sekä kaksi diakoniapappia. Nyt kannattaa hakea!

 

VIRAN TEHTÄVÄT

- Jokelan alueella diakoninen asiakastyö (taloudellinen avustaminen, sielunhoito) ja ryhmätoiminta sekä diakoniaruokailu
- yhteistyö seurakunnan muiden työmuotojen, rovastikunnan muiden seurakuntien, Tuusulan kunnan, hyvinvointialueen ja kolmannen sektorin kanssa
- leirien ja retkien järjestäminen
- osallistuminen vuorollaan seurakunnan tapahtumien järjestämiseen ja rippikoulutyöhön
- muita vastuualueita tarkistetaan myöhemmin tiimin kesken


KELPOISUUS

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, viestintäosaamista, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja työn kehittämiseen sekä kykyä toimia yhteistyöverkostoissa.

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkaan kelpoisuuden antava tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 124: § 1).
Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


PALKKAUS


Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 (2501,63€) mukaan. Lisäksi kokemuslisä, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.
Virassa noudatetaan 6kk:n koeaikaa.
Seurakunnassa on useita toimipisteitä, joten oma auto on välttämätön.

 

HAKUAIKA

Hakuaika päättyy torstaina 19.1.2023. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoRekry-hakuohjelman kautta.

Haastattelut pidetään 24.1. klo 9-15 Hyrylän seurakuntakeskuksessa

Lisätietoja antaa:

  • diakonian työalavastaava Jaana Rannikko
    p. 040 5444 747, **@**