Verkkopyhäkoulu 2/2023
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Verkkopyhäkoulu 2/2023

Heippa kaikille ja mukavaa alkukevättä!

Ihanaa, kun kevään merkkejä on yhä enemmän näkyvissä! Aurinko paistaa ja lumet sulavat. Nyt kannattaa ulkoilla ja nauttia kevätsäästä!

Tämän kertaisessa pyhiksessä raamatunkertomuksena on Sokean Bartimaioksen tapaaminen Jeesuksen kanssa ja mitä sitten tapahtuikaan…..

Kertomus on sekä You Tube-videona että tekstinä. You Tube-videon ovat tehneet Marjaana ja Susa.

Tällä kertaa ei ole mukana kysymyksiä, sillä kertomus on melko lyhyt. Mutta mieti hetki kertomuksen nähtyäsi tai luettuasi, että mitä asioita rukouksessa voi pyytää tai mitä rukouksessa muuten voisi sanoa?

Löydät myös pari värityskuvaa ja askarteluohjetta täältä.

Toivon sinulle mukavia hetkiä pyhiksen parissa!

Maarit

Jeesus parantaa sokean kerjäläisen         

Mark 10: 46-52

10:46 Ja he tulivat Jerikoon. Ja kun hän vaelsi Jerikosta opetuslastensa ja suuren väkijoukon seuraamana, istui sokea kerjäläinen, Bartimeus, Timeuksen poika, tien vieressä.


10:47 Ja kun hän kuuli, että se oli Jeesus Nasaretilainen, rupesi hän huutamaan ja sanomaan: "Jeesus, Daavidin poika, armahda minua".


10:48 Ja monet nuhtelivat häntä saadakseen hänet vaikenemaan. Mutta hän huusi vielä enemmän: "Daavidin poika, armahda minua".


10:49 Silloin Jeesus seisahtui ja sanoi: "Kutsukaa hänet tänne". Ja he kutsuivat sokean, sanoen hänelle: "Ole turvallisella mielellä, nouse; hän kutsuu sinua".


10:50 Niin hän heitti vaippansa päältään, kavahti seisomaan ja tuli Jeesuksen tykö.


10:51 Ja Jeesus puhutteli häntä sanoen: "Mitä tahdot, että minä sinulle tekisin?" Niin sokea sanoi hänelle: "Rabbuuni, että saisin näköni jälleen".


10:52 Niin Jeesus sanoi hänelle: "Mene, sinun uskosi on sinut pelastanut". Ja kohta hän sai näkönsä ja seurasi häntä tiellä.

 


pdf liite

Värityskuva: Jeesus ja sokea kerjäläinen

pdf liite

Värityskuva: Jeesus parantaa kerjäläisen

pdf liite

Askarteluohjeet