Ikäihmisten yhteiset syntymäpäiväjuhlat

Ikäihmisten yhteiset syntymäpäiväjuhlat

Ikäihmisten syntymäpäiväjuhlat vuosi 2024:

tammi-huhtikuussa syntyneet 7.4. klo 15-16.30

touko-elokuussa syntyneet 1.9. klo 15-16.30

syys-joulukuussa syntyneet 27.10. klo 15-16.30

Tervetuloa yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Järjestämme kolme kertaa vuodessa Tuusulan seurakuntakeskuksessa (os. Rykmentintie 34) yhteisen syntymäpäiväjuhlan, johon kutsumme:

• 70-vuotiaat
  • 75-vuotiaat
  • 80-vuotiaat
  • 85-vuotiaat
  • 90 ja sen yli täyttävät

Kutsut juhlaan lähetetään henkilökohtaisesti niille, joiden yhteystiedot ovat seurakunnan tiedossa.

Voit tulla yhdessä läheisen tai saattajan kanssa.

Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen ilmoittautumisen perusteella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 7.4. pidettävään juhlaan 25.3. mennessä soittamalla kirkkoherranvirastoon, p. 09 875 960 tai tästä linkistä.

Onnittelulaulu

Onnittelulaulun voit kuunnella alla olevalta videolta. Toivottavasti läheiset voivat olla teknisenä apuna, jotta ikäihmiset pääset kuulemaan ja näkemään esityksen.

Onnittelukäynti kotona

Voitte halutessanne kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille ottamalla itse seurakunnan vaihteeseen yhteyttä.

Syntymäpäiväsankarit hoivakodeissa ja palvelutaloissa

Jos vanhus asuu hoivakodissa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta päivittävät vanhuksen yhteystiedot Tuusulan seurakunnan vaihteeseen

p. 09 875 960.

Toivotamme Jumalan siunausta, voimia ja ilon aiheita kaikille syntymäpäivänsankareille ja heidän läheisilleen!