Syntymäpäivät

Ikäihmisten syntymäpäivät

Ikäihmisille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat kolme kertaa vuodessa.

Järjestämme syys-joulukuussa 2018 täysiä merkkivuosia täyttäville yhteisen syntymäpäiväjuhlan sunnuntaina 25.11.2018
klo 15-16.30
seurakuntakeskuksessa, Rykmentintie 34.

Toivotamme Teidät omaisen, ystävän tai muun seuralaisen kanssa tervetulleiksi juhlaan.

Voitte myös halutessanne kutsua seurakunnan papin tervehtimään Teitä kotiin syntymäpäivänänne.

Ilmoittautuminen 9.11. mennessä

Yhteiseen juhlaan ilmoittautuminen kirkkoherranviraston aukioloaikoina.

Ilmoittaudu juhlaan pe 9.11. klo 13 mennessä
• soittamalla numeroon 040 620 9693
• tai ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja

Siru Luoto
diakoni
p. 040 766 44 87

Syntymäpäiväjuhlat

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Tuusulan seurakunta onnittelee

• 70-vuotiaita
  • 75-vuotiaita
  • 80-vuotiaita
  • 85-vuotiaita
  • 90 ja sen yli täyttäviä

Kutsumme heidät yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan. Juhlia vietetään kolme kertaa vuodessa. Seurakunta järjestää kuljetuksen sitä tarvitseville.

Onnittelukäynnit

Päivänsankari voi kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa. 90-v., 95-v, ja yli 95 -vuotta täyttäviin pappi ottaa yhteyttä, mikäli osoite löytyy seurakunnan tiedoista.

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdyskäyntiin. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen p. 09 - 875 960, josta pyyntö ohjataan eteenpäin.

Lisätietoja

Lisätietoja syntymäpäivistä ja onnittelukäynneistä voit kysyä diakoni Siru Luodolta p. 040 766 4487.