Syntymäpäivät

Ikäihmisten syntymäpäivät

Ikäihmisille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat kolme kertaa vuodessa.

Järjestämme tammi-huhtikuussa 2020 täysiä merkkivuosia täyttäville yhteisen syntymäpäiväjuhlan.

Sunnuntain juhla 22.3. on peruttu

Sunnuntain 22.3.2020 syntymäpäiväjuhla on peruttu koronariskin vuoksi.

Lisätietoja

Siru Luoto
diakoni
p. 040 766 44 87

Syntymäpäiväjuhlat

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Tuusulan seurakunta onnittelee

• 70-vuotiaita
  • 75-vuotiaita
  • 80-vuotiaita
  • 85-vuotiaita
  • 90 ja sen yli täyttäviä

Kutsumme heidät yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan. Juhlia vietetään kolme kertaa vuodessa. Seurakunta järjestää kuljetuksen sitä tarvitseville.

Onnittelukäynnit

Päivänsankari voi kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa. 90-v., 95-v, ja yli 95 -vuotta täyttäviin pappi ottaa yhteyttä, mikäli henkilölle löytyy yhteystiedot.

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdyskäyntiin. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen p. 09 - 875 960, josta pyyntö ohjataan eteenpäin.

Lisätietoja

Lisätietoja syntymäpäivistä ja onnittelukäynneistä voit kysyä diakoni Siru Luodolta, 040 766 4487