Syntymäpäivät

Ikäihmisten syntymäpäivät

Tammi-huhtikuussa syntymäpäiviään viettävien syntympäiväjuhla su 3.4.2022 klo 15-16.30

Kutsumme yhteiseen juhlaan tammi-huhtikuussa syntyneet päivänsankarit yhden läheisen tai saattajan kanssa.

Ilmoittautuminen perjantain 25.3. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 09 875 960 tai tästä linkistä.

Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen ilmoittautumisen perusteella.

Lisäksi järjestämme syntymäpäiväjuhlat myös

• Su 4.9.touko-elokuussa syntyneille
  • Su 30.10. syys-joulukuussa syntyneille.

IKÄIHMISTEN SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT

Syntymäpäiväjuhla

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Normaalioloissa järjestämme kolme kertaa vuodessa täysiä merkkivuosia täyttäville yhteisen syntymäpäiväjuhlan alkaen 70-vuotiaista.

• 70-vuotiaat
  • 75-vuotiaat
  • 80-vuotiaat
  • 85-vuotiaat
  • 90 ja sen yli täyttävät

Kutsut juhlaan lähetetään henkilökohtaisesti niille, joiden yhteystiedot on seurakunnan tiedossa.

Voit tulla yhdessä läheisen tai saattajan kanssa.

Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita.

Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen ilmoittautumisen perusteella.

Syntymäpäiväjuhla järjestetään Tuusulan seurakuntakeskuksessa, Rykmentintie 34.

Onnittelukortti

Viime vuoden tapaan Tuusulan seurakunta onnittelee tasavuosia täyttäviä onnittelukortilla. Kortit lähetetään vaiheittain kunkin päivänsankarin syntymäpäivän ajankohta huomioiden. Kortissa on kirkkoherra Ulla Rosenqvistin onnittelupuhe ja tervehdys syntymäpäiväänsä tänä vuonna viettäville. Kortti sisältää myös onnittelulaulun sanat.

Onnittelulaulu

Onnittelulaulun voit kuunnella alla olevalta videolta. Toivottavasti läheiset voivat olla teknisenä apuna, jotta ikäihmiset pääset kuulemaan ja näkemään esityksen.

Onnittelukäynti kotona tai soittamalla

Syntymäpäiväsankari voi halutessaan kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa ajantasaiset korona-ohjeet huomioiden. Tällä hetkellä suosimme onnittelukeskustelua puhelimitse. Päivänsankari voi jättää soittopyynnön, jolloin hänelle soitetaan onnittelutervehdys puhelimella.

TURVALLISUUS

Kun onnittelukäynnille tullaan, pyrimme huolehtimaan turvallisuudesta mm. pitämällä kasvomaskia, pitämällä turvaväliä, välttämään kättelyä, pesemällä kädet hyvin ennen vierailua sekä desinfioimalla käsiä riittävän usein. Toivomme myös, että vierailu tapahtuisi   päivänsankarin kanssa kahden kesken tai siten, että ei olisi kovin montaa vierasta samaan aikaan.

SYNTYMÄPÄIVÄSANKARIT, JOTKA ASUVAT LAITOKSESSA

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdykseen puhelimen välityksellä. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa, kun se on jälleen mahdollista.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen

p. 09 875 960, josta pyynnöt ohjataan eteenpäin.

Toivotamme Jumalan siunausta, voimia ja ilon aiheita kaikille syntymäpäivänsankareille ja heidän läheisilleen!

Siru Luoto
diakoni