Syntymäpäivät

Ikäihmisten syntymäpäivät

Ikäihmisille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat kolme kertaa vuodessa.

Järjestämme kolme kertaa vuodessa  täysiä merkkivuosia täyttäville yhteisen syntymäpäiväjuhlan. Juhlaan kutsutaan maaliskuussa tammi-huhtikuussa syntyneet, elokuussa touko-elokuussa syntyneet ja marraskuussa elo-joulukuussa syntyneet päivänsankarit seuralaisen kera.

Sunnuntain 22.3.2020 ikäihmisten syntymäpäiväjuhla peruttiin koronariskin vuoksi. Myös ELOKUUN JA MARRASKUUN juhlien järjestäminen on vielä avoinna. Niiden osalta tilanne tarkentuu myöhemmin.

Toivotamme Jumalan siunausta, voimia ja ilon aiheita kaikille syntymäpäivänsankareille ja heidän läheisilleen!

Lisätietoja

Siru Luoto
diakoni
p. 040 766 44 87

Syntymäpäiväjuhlat

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Tuusulan seurakunta onnittelee

• 70-vuotiaita
  • 75-vuotiaita
  • 80-vuotiaita
  • 85-vuotiaita
  • 90 ja sen yli täyttäviä

Kutsumme heidät yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan. Juhlia vietetään kolme kertaa vuodessa. Seurakunta järjestää kuljetuksen sitä tarvitseville.

Onnittelukäynnit

Päivänsankari voi normaalitilanteessa kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa. Tällä hetkellä emme käy kodeissa onnittelukäynneillä. 90-v., 95-v, ja yli 95 -vuotta täyttäviin pappi ottaa yhteyttä, mikäli henkilölle löytyy yhteystiedot ja puhelinnumero. NYKYISESSÄ POIKKEUSTILANTEESSA seurakunnasta lähetetään heille onnittelukortti ja pappi tervehtii päivänsankaria puhelimen välityksellä.

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdykseen puhelimen tai kortin välityksellä. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa, kun se on jälleen mahdollista. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen p. 09 - 875 960, josta pyyntö ohjataan eteenpäin.

Lisätietoja

Lisätietoja syntymäpäivistä ja onnittelukäynneistä voit kysyä diakoni Siru Luodolta, 040 766 4487