Syntymäpäivät

Ikäihmisten syntymäpäivät

Ikäihmisille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat kolme kertaa vuodessa.

Ikäihmisten syntymäpäiväjuhlat 2017

Su 19.11. klo 15-16.30 Jokelan kirkolla, Kouluraitti 11, Jokela.

Järjestämme syntymäpäiväjuhlia neljän kuukauden jaksoissa 70-, 75-, 80-, 85-ja 90-vuotiaille sekä vuosittain siitä ylöspäin täyttäville syntymäpäiväsankareille saattajan kanssa. Lähetämme syntymäpäiväsankareille henkilökohtaisen kutsun.

Ilmoittautuminen 3.11. mennessä

Ilmoittautuminen perjantaisin klo 9-11 diakonian päivystyspuhelimeen:

tai

sähköpostilla **@**

perjantaihin 3.11. mennessä.

Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ja kerrot, jos tarvitset kyydin.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Siru Luoto
diakoni

Syntymäpäiväjuhlat

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Tuusulan seurakunta onnittelee

• 70-vuotiaita
  • 75-vuotiaita
  • 80-vuotiaita
  • 85-vuotiaita
  • 90 ja sen yli täyttäviä

Kutsumme heidät yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan. Juhlia vietetään kolme kertaa vuodessa. Seurakunta järjestää kuljetuksen sitä tarvitseville.

Onnittelukäynnit

Päivänsankari voi kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa. Yli 90-vuotta täyttäviin pappi tai diakoniatyöntekijä ottaa mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdyskäyntiin. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen p. 09 875 960, josta pyyntö ohjataan eteenpäin.

Lisätietoja

Lisätietoja syntymäpäivistä ja onnittelukäynneistä voit kysyä diakoni Siru Luodolta p. 040 766 4487.