Syntymäpäivät

Ikäihmisten syntymäpäivät

Syys-joulukuussa syntymäpäiviään viettävien syntymäpäiväjuhla su 30.10.2022 klo 15-16.30

Kutsumme yhteiseen juhlaan syys-joulukuussa syntyneet päivänsankarit yhden läheisen tai saattajan kanssa.

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon torstaihin 20.10. klo 16 mennessä p. 09 875 960 tai tästä linkistä.

Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen ilmoittautumisen perusteella.

IKÄIHMISTEN SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT

Syntymäpäiväjuhla

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Normaalioloissa järjestämme kolme kertaa vuodessa täysiä merkkivuosia täyttäville yhteisen syntymäpäiväjuhlan alkaen 70-vuotiaista.

• 70-vuotiaat
  • 75-vuotiaat
  • 80-vuotiaat
  • 85-vuotiaat
  • 90 ja sen yli täyttävät

Kutsut juhlaan lähetetään henkilökohtaisesti niille, joiden yhteystiedot ovat seurakunnan tiedossa.

Voit tulla yhdessä läheisen tai saattajan kanssa.

Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita.

Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen ilmoittautumisen perusteella.

Syntymäpäiväjuhla järjestetään Tuusulan seurakuntakeskuksessa, Rykmentintie 34.

Onnittelukortti

Viime vuoden tapaan Tuusulan seurakunta onnittelee tasavuosia täyttäviä onnittelukortilla. Kortit lähetetään vaiheittain kunkin päivänsankarin syntymäpäivän ajankohta huomioiden. Kortissa on kirkkoherra Ulla Rosenqvistin onnittelupuhe ja tervehdys syntymäpäiväänsä tänä vuonna viettäville. Kortti sisältää myös onnittelulaulun sanat.

Onnittelulaulu

Onnittelulaulun voit kuunnella alla olevalta videolta. Toivottavasti läheiset voivat olla teknisenä apuna, jotta ikäihmiset pääset kuulemaan ja näkemään esityksen.

Onnittelukäynti kotona tai soittamalla

90v, 95v, ja yli 95 -vuotiaille pappi soittaa ja kysyy, haluaako päivänsankari, että pappi tulee kotiin onnittelukäynnille. Ajankohta sovitaan yhdessä.

Muut syntymäpäiväsankarit voivat halutessaan kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille ottamalla itse seurakunnan vaihteeseen yhteyttä.

Onnittelu voi tapahtua myös puhelimen välityksellä.

TURVALLISUUS

Kun onnittelukäynnille tullaan, pyrimme huolehtimaan terveysturvallisuudesta ajantasaisten hygieniaohjeiden mukaan esim. pitämällä kasvomaskia tarvittaessa, pitämällä turvaväliä, välttämään kättelyä, pesemällä kädet hyvin ennen vierailua sekä desinfioimalla käsiä riittävän usein.

SYNTYMÄPÄIVÄSANKARIT, JOTKA ASUVAT LAITOKSESSA

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdykseen puhelimen välityksellä. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa, huomioiden vanhuksen ja laitoksen tilanne.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen

p. 09 875 960, josta pyynnöt ohjataan eteenpäin.

Toivotamme Jumalan siunausta, voimia ja ilon aiheita kaikille syntymäpäivänsankareille ja heidän läheisilleen!

Siru Luoto
diakoni