Syntymäpäivät
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Ikäihmisten syntymäpäivät

IKÄIHMISTEN SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT TOTEUTETAAN VUONNA 2021  KORONAEPIDEMIAN VUOKSI ERI TAVALLA KUIN AIKAISEMPINA VUOSINA.

Normaalioloissa järjestämme kolme kertaa vuodessa  täysiä merkkivuosia täyttäville yhteisen syntymäpäiväjuhlan. Juhlaan kutsutaan maaliskuussa tammi-huhtikuussa syntyneet, elokuussa touko-elokuussa syntyneet ja marraskuussa elo-joulukuussa syntyneet päivänsankarit seuralaisen kera.

SUURET SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT ON PERUTTU VUONNA 2021

Maaliskuun 2021 ikäihmisten syntymäpäiväjuhla jouduttiin peruuttamaan koronarajoitusten vuoksi. Myös elokuun ja marraskun yhteiset syntymäpäiväjuhlat on jouduttu perumaan.

Syntymäpäiväsankareiden muistaminen

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Tuusulan seurakunta onnittelee

  • 70-vuotiaita
  • 75-vuotiaita
  • 80-vuotiaita
  • 85-vuotiaita
  • 90 ja sen yli täyttäviä

ONNITTELUKÄYTÄNTÖ VUONNA 2021

Viime vuoden tapaan, vuonna 2021 Tuusulan seurakunta onnittelee tasavuosia täyttäviä onnittelukortilla. Kortit lähetetään vaiheittain kunkin päivänsankarin syntymäpäivän ajankohta huomioiden. Kortissa on kirkkoherra Ulla Rosenqvistin onnittelupuhe ja tervehdys syntymäpäiväänsä tänä vuonna viettäville. Kortti sisältää myös onnittelulaulun sanat.

Onnittelulaulun voit kuunnella alla olevalta videolta. Toivottavasti läheiset voivat olla teknisenä apuna, jotta ikäihmiset pääset kuulemaan ja näkemään esityksen.

ONNITTELUKÄYNTI KOTONA TAI PUHELIMITSE

Syntymäpäiväsankari voi halutessaan kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa ajantasaiset korona-ohjeet huomioiden. Tällä hetkellä suosimme onnittelukeskustelua puhelimitse. Päivänsankari voi jättää soittopyynnön, jolloin hänelle soitetaan onnittelutervehdys puhelimella.

TURVALLISUUS

Kun onnittelukäynnille tullaan, pyrimme huolehtimaan turvallisuudesta mm. pitämällä kasvomaskia, pitämällä turvaväliä, välttämään kättelyä, pesemällä kädet hyvin ennen vierailua sekä desinfioimalla käsiä riittävän usein. Toivomme myös, että vierailu tapahtuisi   päivänsankarin kanssa kahden kesken tai siten, että ei olisi kovin montaa vierasta samaan aikaan.

SYNTYMÄPÄIVÄSANKARIT, JOTKA ASUVAT LAITOKSESSA

Jos vanhus asuu laitoksessa, meillä ei aina ole hänen yhteystietojaan. Tässä tapauksessa toivomme, että omaiset ja laitosten henkilökunta kysyvät vanhuksen mielipidettä tervehdykseen puhelimen välityksellä. Käymme mielellämme onnittelemassa päivänsankaria myös laitoksissa, kun se on jälleen mahdollista.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan vaihteeseen

p. 09 875 960, josta pyynnöt ohjataan eteenpäin.

Toivotamme Jumalan siunausta, voimia ja ilon aiheita kaikille syntymäpäivänsankareille ja heidän läheisilleen!

Lisätietoja

Siru Luoto
diakoni
p. 040 766 44 87