Kotikirkko tutuksi - valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi - valokuvakilpailu

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen kaikkialla.

Kotikirkko tutuksi -tapahtuma

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2023 kirkkokuva

Vuoden 2023 kirkkokuva on valittu. Tapahtumassa mukana olleet oppilaat, heidän vanhempansa ja kaikki halukkaat äänestivät mieleisintä kuvaa 12:sta äänestykseen valitusta kuvasta. Alla on äänestyksen tulokset.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin kuvapalkinto ja arpaonni suosi tällä kertaa Heikki Matikaista. Parhaimmat onnittelut!

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!