Ilmoittautuminen rippikouluun

Tuusulan seurakunnan rippikoulut

Rippikouluihin ilmoittaudutaan sähköisesti tästä

Ilmoittautumisaika vuoden 2017 rippileireille on 15.-30.9.2016. Hakemus on täytettävä yhdessä huoltajan kanssa.

Myös kirkkoon kuulumattomat ja muiden seurakuntien jäsenet voivat hakea Tuusulan seurakunnan ripareille samalla hakemuksella. Tuusulan seurakunnan jäsenet ja kirkkoon kuulumattomat tuusulalaiset ovat kuitenkin etusijalla leiripaikkoja jaettaessa. Ulkopaikkakuntalaisia otetaan mukaan, mikäli leirillä on tilaa.

Muiden seurakuntien ja järjestöjen rippikoulut

Jos olet Tuusulan seurakunnan jäsen, ja aiot käydä rippikoulun muualla kuin Tuusulan seurakunnassa, sinun tulee ilmoittaa asiasta tästä.

Muualla rippikoulun käyvät kootaan yhdeksi ryhmäksi, ja he suorittavat talven aikana seurakuntaan tutustumisjakson. Kun seurakuntaan tutustuminen on suoritettu loppuun, siitä saa todistuksen, joka pitää näyttää oman rippikoulun papille ennen leiriä. Ilmoittautuminen ryhmään tulee tehdä mahdollisimman pian, mielellään syyskuun loppuun mennessä. Mikäli ilmoittaudut vasta syyskuun jälkeen, ilmoita asiasta myös sähköpostilla rippikoulutyön papille **@**.

Ruotsinkielinen rippikoulu

Tuusulan seurakunnan jäsenet voivat halutessaan osallistua Vanda Svenskan järjestämään ruotsinkieliseen rippikouluun. lmoittautuminen ja lisätietoja: www.vandasvenskaforsamling.fi.