Ilmoittautuminen 2019

Ilmoittautuminen rippikouluun on päättynyt. Jälki-ilmoittautumisia ottaa vastaan Janne Hollo (**@**) Ryhmäjaosta tiedotetaan sähköpostilla mahdollisimman pian.

Tuusulan seurakunnan rippikoulut

Rippikouluihin ilmoittaudutaan sähköisesti.

Ilmoittautumisaika vuoden 2019 rippileireille on 24.9.–8.10.2018. Hakemus on täytettävä yhdessä huoltajan kanssa.

Tuusulalainen Ilmoitaudu TÄSTÄ:

Tuusulassa koulua käyvä, ilmoittaudu TÄSTÄ:

Myös kirkkoon kuulumattomat ja muiden seurakuntien jäsenet voivat hakea Tuusulan seurakunnan ripareille. Tuusulan seurakunnan jäsenet ja kirkkoon kuulumattomat tuusulalaiset ovat kuitenkin etusijalla leiripaikkoja jaettaessa.

Ulkopaikkakuntalaiset hakevat alla olevalla lomakkeella ja heitä otetaan mukaan, mikäli leirillä on tilaa. Hae TÄSTÄ

Muiden seurakuntien ja järjestöjen rippikoulut

Jos olet Tuusulan seurakunnan jäsen, ja aiot käydä rippikoulun muualla kuin Tuusulan seurakunnassa, sinun tulee ilmoittaa asiasta tällä kaavakkeella: ILMOITA TÄSTÄ

Lisätietoja rippikoulupastori: 0400 707 752 **@**.

Muualla rippikoulun käyvät kootaan yhdeksi ryhmäksi, ja he suorittavat talven aikana seurakuntaan tutustumisjakson. Kun seurakuntaan tutustuminen on suoritettu loppuun, siitä saa todistuksen, joka pitää näyttää oman rippikoulun papille ennen leiriä. Ilmoittautuminen ryhmään tulee tehdä mahdollisimman pian, mielellään syyskuun loppuun mennessä. Mikäli ilmoittaudut vasta syyskuun jälkeen, ilmoita asiasta myös sähköpostilla rippikoulutyön papille Janne Hollolle.

Janne Hollo
rippikoulupastori

Ruotsinkielinen rippikoulu

Tuusulan seurakunnan jäsenet voivat halutessaan osallistua Vanda Svenskan järjestämään ruotsinkieliseen rippikouluun. lmoittautuminen ja lisätietoja: www.vandasvenskaforsamling.fi.