Ilmoittautuminen 2022

Tuusulan seurakunnan rippikoulut

Rippikouluihin ilmoittaudutaan sähköisesti.

Ilmoittautumisaika vuoden 2022 rippikouluun on 27.9.-10.10.2021. Hakemus on täytettävä yhdessä huoltajan kanssa.

Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole ryhmäjaossa merkitystä.

Myös kirkkoon kuulumattomat ja muiden seurakuntien jäsenet voivat hakea Tuusulan seurakunnan ripareille. Tuusulan seurakunnan jäsenet ja kirkkoon kuulumattomat tuusulalaiset ovat kuitenkin etusijalla leiripaikkoja jaettaessa.

Ilmoittautuminen aukeaa tällä sivulla 27.9.2021.

Ulkopaikkakuntalaisia otamme mukaan, mikäli ryhmässä on tilaa.

Muiden seurakuntien ja järjestöjen rippikoulut

Jos olet Tuusulan seurakunnan jäsen, ja aiot käydä rippikoulun muualla kuin Tuusulan seurakunnassa, sinun tulee ilmoittaa asiasta meille.

Janne Hollo
rippikoulupastori
**@**

Muualla rippikoulun käyvät kootaan yhdeksi ryhmäksi, ja he suorittavat talven aikana seurakuntaan tutustumisjakson.

Kun seurakuntaan tutustuminen on suoritettu loppuun, siitä saa todistuksen, joka pitää näyttää oman rippikoulun papille ennen leiriä.

Ilmoittautuminen ryhmään tulee tehdä mahdollisimman pian, mielellään syyskuun loppuun mennessä. Mikäli ilmoittaudut vasta syyskuun jälkeen, ilmoita asiasta myös sähköpostilla rippikoulutyön papille Janne Hollolle.

Janne Hollo
rippikoulupastori
**@**

Ruotsinkielinen rippikoulu

Tuusulan seurakunnan jäsenet voivat halutessaan osallistua Vanda Svenskan järjestämään ruotsinkieliseen rippikouluun. lmoittautuminen ja lisätietoja: www.vandasvenskaforsamling.fi.