Kesätyötä hautausmailla
sasnkarihautarivi

Kesätyötä hautausmailla

Tule kesätyöhön hautausmaalle Tuusulanjärven kulttuurimiljööseen!

Nuoria kesätyöntekijöitä

Haemme Paijalan ja Kellokosken hautausmaille sekä Kirkkopuistoon nuoria kesätyöntekijöitä (16-17 v.) neljän viikon määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2024.

Työtehtävät

Kesätyöntekijät tekevät hautausmaiden yleisten alueiden ja hoitohautojen ylläpitotöitä yhdessä hautaustoimen henkilöstön kanssa. Kesätyöntekijän on oltava vähintään 16-vuotias työsuhteen alkaessa.

Odotukset

Odotamme kesätyöntekijöiltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä valmiuksia ryhmässä työskentelyyn.

Työaika

Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia ja kolmen viikon jaksossa 114 tuntia, 45 minuuttia. Työsuhteen kesto on neljä viikkoa ja työsuhteet alkavat ma 3.6. tai ma 1.7.2024. Palkka määräytyy KirVESTES liitteen 5 mukaisesti.

Hakuaika

Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.2.2024. Hakeminen tehtäviin tapahtuu ainoastaan www.kirkkorekry.fi rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.

Haastattelut

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut ja rekrytoinnit aloitetaan jo hakuajan aikana. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä.

Seurakunta työnantajana

Seurakunta on luotettava ja turvallinen työnantaja. Työilmapiiri on meillä ystävällinen ja kunnioittava. Toimintaympäristömme ja työssä tarvittavat välineet ovat ajan tasalla.

Tuusula sijaitsee Keski-Uudellamaalla Tuusulanjärven rannalla. Seurakunnassa on kolme kirkkoa ja neljä hautausmaata. Seurakunnassa on jäseniä noin 26 000.