Blohannan Jogi – blogi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
koira

Blohannan Jogi – blogi

Päivän eka viesti työkaverille klo 8.10, että tulen myöhässä klo 13 alkavaan palaveriin. Hyvä alku päivälle 😮 

Sitten viesti toisille työkavereille, että perheiden ilta näyttäisi toteutuvan syyskuussa. Luulen, että voi tulla kiva ilta. Ja soitto tiedottajalle pääsiäisesitteen sisällöstä – tarvitseeko pystykuvaa vai vaakakuvaa ja sen sellaista. Vielä muutamia viestejä ja tarkistus, onko Pelastusarmeijasta tullut viestiä kevätretkeen liittyen. Voisi vielä jäädä postailemaan, sillä asioita jää aina kesken, mutta teen lähtöä Hyvinkäälle.

Hyvinkäällä on oman alan kollegojen tapaaminen. Lähtiessä liikkeelle pysäkiltä löytyy tuttu naapuri, joka tulee kyydissäni kaupoille asti. Hyvinkäällä heti tarjolla maukas pulla. Keskustelu on vilkasta ja liitää aiheesta toiseen. Hyvä kokoontua - sain vinkin ikkunoista...

Hyvinkäältä autolla liitäen ja pomppien seurakuntakeskukseen – kauheita monttuja tiessä. Ajelen oikean ja vasemman kaistan väliä ja puolivälissä niitä. Tältäkö tuntuu peurojen elämä?

Seuraava palaveri on jo hyvässä vauhdissa, kun liityn mukaan. Ei yhtään pullaa tarjolla, vaikka pääemäntäkin paikalla 😀 Mietimme, järjestetäänkö äitienpäivälounas vai kehitelläänkö uutta. Sitten työhuoneeseen poimimaan tavaroita seuraavaa päivää varten. Ne ei ole tarjottimella vaan etsin ne hyllyiltä ja laatikoista.

Kotona vielä viesti liittyen suppaukseen – sopiikohan se siihen tarkoitukseen, mihin aiottiin. Sekä soitto liittyen ukrainalaisiin. Illalla mietin, pitäisikö kirjoittaa blogi tästä päivästä. No, kirjoitan. Kello on nyt 23.14. Hyvää yötä!  😊

Tämä oli ikkuna kansainvälisen työn koordinaatin yhteen päivään
Arkisin terveisin

kansainvälisen työn koordinaattori Johanna Makkonen

Päivitetty 1.3.2024
Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: