Paijalan kappelin remontti
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
paijalan kappeli

Paijalan kappelin remontti

Paijalan kappelin remontti alkaa 17.6.2024. Toimituksia järjestetään kuitenkin vielä viikolla 25. Remontin arvioidaan valmistuvan 31.1.2025, ja toiminta pyritään aloittamaan viikolla 9.

Remontin aikana:

Paijalan kappelin remontissa uusitaan katto, parannetaan piharakenteita, tehdään pintaremonttia ja uusitaan lattiat. Talotekniikkaa parannetaan ilmanvaihdon, viemärien ja lämmityksen osalta. Ulkoseiniä kunnostetaan.

Työmaa-alueen vaikutus hautausmaahan:

Työmaa-alue on aidattu, mutta työstä aiheutuu ääniä hautausmaalle. Työt keskeytetään läheisten osastojen hautaanlaskujen ajaksi. Tyhjän sylin muistomerkille pääsee kiertotietä pitkin. Muille muistomerkeille pääsee normaalisti. Invapysäköintiä ei ole kappelilla, vaan invaparkkipaikat löytyvät Paijalannummentieltä hautausmaan porttien läheisyydestä. Lähimmät yleisö-WC:t ovat Paijalan huoltorakennuksella (Paijalantie 18). WC:t ovat auki klo 7-19.

Siunaustilaisuudet:

Siunaustilaisuuksissa kappelin korvaava tila on vanha kappeli, joka on varustettu pyörätuoliluiskalla ja juomavesiautomaatilla.

Muita remontteja:

  • Tuusulan kirkon kellotapuli: Maalataan 18.6. alkaen, kahdeksan viikkoa säävarauksella. Nostin voi vaikuttaa parkkeeraamiseen Tuusulan kirkolla.
  • Kirkon sankarihautausmaan portaat: Kunnostetaan 1.7. alkaen ja portaat ovat pois käytöstä noin neljä viikkoa. Alue on rajattu.

Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä ja kiitämme ymmärryksestä.

Tarvittaessa lisätietoja hautausmaahan ja hautaamiseen liittyvistä asioista saa hautausmaatoimistosta (ma-pe klo 9-12).