Kiinteistötyöntekijät työpistekarusellissa

Kiinteistötyöntekijät työpistekarusellissa

Riihikallion seurakuntakodin emäntä Aila Ristimäki jää vuorotteluvapaalle 18.2.2013 alkaen. Hän on vapaalla näillä näkymin vuoden verran. Ristimäki on käyttänyt kapustaansa Riihikallion keittiössä reilun neljän vuoden ajan.

Vuorotteluvapaa aiheuttaa muutoksia kiinteistötyöntekijöiden työpisteissä. Suntio ja kiertävä kiinteistötyöntekijä Ulla Ojala siirtyy Kellokoskelta Riihikallioon emännäksi.

Laura Pitkäniemi siirtyy Kellokosken suntioksi. Hän toimii samalla myös hautaustoimen työtehtävissä. Pitkäniemi on aikaisemmin ollut Kellokosken kiinteistötyöntekijä. Hän opiskelee työnsä ohella mm. suntion ammattitutkintoa ja valmistuu keväällä 2013.

Kellokosken kiinteistötoimen tehtäviin tarttuu Tiia Numminen. Hän myös sukkuloi eri toimipisteissä kiertävänä kiinteistötyöntekijänä. Numminen toimii Ristimäen vuorotteluvapaan sijaisena.

Kevään aikana suntioiden rivistössä tapahtuu muutoksia. Kesäkuun alussa seurakunnassa aukeaa suntion paikka.

15.2.2013