Konsertit

Konsertit

Seurakunnan konserteissa kirkon ovi on kaikille avoinna. Pääsymaksuja ei peritä. Ohjelmalehtisestä voidaan periä pieni maksu.

Seurakunta järjestää konsertteja sekä vuokraa tai luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön.

Tulevia tapahtumia

Pe 10.4.2020 15:00–16:00
Pitkäperjantain musiikkia: Stabat mater
Kellokosken kirkko
Giovanni Battista Pergolesin (1710-1736) säveltämä Stabat mater on yksi hiljaisen viikon rakastetuimmista sävelteoksista. Sen teksti kertoo Jeesuksen äidin kärsimyksestä poikansa ristin äärellä. Teoksessa vuorottelevat puhuttelevat aariat ja kauniit duetot jousien säestäminä. Teoksen tulkitsevat Elina Rantamäki, sopraano ja Tuula Saarensola, mezzosopraano sekä jousiyhtye. Konsertti striimataan ja on nähtävissä esim. Tuusulan ja Järvenpään seurakuntien verkkosivujen kautta.
To 16.4.2020 12:30
STRIIMATTAVA Lounaskonsertti
Kellokosken kirkko
sTRIIMATAAN ILMAN LÄSNÄ OLEVAA SEURAKUNTAA. "Sävelten virtaa" - Markus Virtala, trumpetti ja Mikko Haapaniemi, urut ja piano

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Pe 1.5.2020 18:00
Oskar-gaala - Merikannon laulut soivat!
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Oskar-gaala - Merikannon laulut soivat! Iloisia, kaihoisia, rakastettuja sävelmiä Paitaressusta Kesäillan valssiin Tuusulan seurakuntakeskuksen salissa 1.5. klo 18. Laulajina ja säveltäjän elämästä kertomassa sopraano Kaija Nuoranne sekä Malla Hintsala, Minna Ropanen, Kirsi Vikman ja Timo Ahvenjärvi. Flyygelin ääressä Janne Hovi. Vapaa pääsy.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
To 14.5.2020 12:30
Jumalan kunnia luonnossa - Lounaskonsertti
Kellokosken kirkko
Jumalan kunnia luonnossa - Ludvig van Beethoven 250 vuotta! Eero Hartikainen, tenori ja Antti Vilkko, piano. Vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä.

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
To 21.5.2020 18:00