Konsertit

Konsertit

Seurakunnan konserteissa kirkon ovi on kaikille avoinna. Pääsymaksuja ei peritä. Ohjelmalehtisestä voidaan periä pieni maksu.

Seurakunta järjestää konsertteja sekä vuokraa tai luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön.

Tulevia tapahtumia

Ma 3.2.2020 19:00
Ilon ja surun säveliä - Juvenalian harmonikkaluokka esiintyy
Tuusulan kirkko
Musiikkiopisto Juvenalian Harmonikkaluokka (op.Kalle Välimaa) saapuu maanantaina 3. helmikuuta Tuusulan Kirkkoon konsertoimaan otsikolla Ilon ja Surun Säveliä. Luvassa on musiikkia mm.Johann Pachelbelilta, Erkki Melartinilta, Samuel Barberilta sekä Jon Faukstadilta. Lisäksi kuullaan varsin tuoretta musiikkia, kun konsertissa soi Kalle Välimaan säveltämä Juhlasoitto-Sinfonietta harmonikkakvintetille. Se valmistui tämän vuoden alussa ja on omistettu Välimaan ensimmäiselle harmonikkaopettajalle Veikko Ahvenaiselle, joka täytti kuluvan vuoden syyskuussa 90 vuotta. Taiteilijavieraana konsertissa kuullaan Musiikkiopisto Juvenalian Oopperaluokan johtohahmoa sopraano Anitta Rantaa norjalaisen Jon Faukstadin sävelien tulkkina. Faukstad toimi pitkään Oslon Musiikkikorkeakoulun harmonikkaprofessorina ja on yksi merkittävimmistä soittimensa edustajista Pohjoismaissa. Klo 19.00 alkavaan konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvatuulle.

To 13.2.2020 12:30
Lounaskonsertti
Kellokosken kirkko
"Ystävän laulu" -Jussi Hirvonen, tenori ja Antti Vilkko, piano ja urut. Lounaskonserttiin on vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä. Lounaan tuotto Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
La 29.2.2020 16:00
Kanttorit karkuteillä -konsertti
Tuusulan kirkko
Kanttorit karkuteillä - Tuusulan kanttorit urkumusiikin pauloissa. Konsertti Yhteisvastuun hyväksi.

To 12.3.2020 12:30
Ääniä kielin ja palkein - Lounaskonsertti
Kellokosken kirkko
Ääniä kielin ja palkein - Lounaskonsertti. Duo Ström&Holmström: Sini Ström, harmonikka, Henrik Holmström, kitara. Vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5€ henkilöltä.

Kellokosken kirkko, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
La 21.3.2020 16:00
Hanna Ekolan konsertti ja rukoustapahtuma
Tuusulan kirkko
Jumalan äänen kuuleminen - rukoustapahtuma Tuusulan kirkolla. Klo 16 Hanna Ekolan konsertti. Vapaa pääsy. Klo 17-19 Rukousta kirkossa ja kahvila kirkkotuvalla, voit kulkea vapaasti. Klo 19 Messu (pappina Juha Itäleino). Vapaaehtoinen kahvimaksu ja kolehti menevät Intian katulasten hyväksi.

Su 29.3.2020 13:00
Kauneimpia kirkkomusiikisävelmiä
Rihasali
Eeva Similä-Suokas, piano ja Tuula Saarensola, mezzosopraano esittävät tunnettuja kirkkomusiikkisävelmiä. Vapaa pääsy.

Rihasali, Pellavamäentie 5, 04320 Tuusula
Pe 1.5.2020 18:00
Oskar-gaala - Merikannon laulut soivat!
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Oskar-gaala - Merikannon laulut soivat! Iloisia, kaihoisia, rakastettuja sävelmiä Paitaressusta Kesäillan valssiin Tuusulan seurakuntakeskuksen salissa 1.5. klo 18. Laulajina ja säveltäjän elämästä kertomassa sopraano Kaija Nuoranne sekä Malla Hintsala, Minna Ropanen, Kirsi Vikman ja Timo Ahvenjärvi. Flyygelin ääressä Janne Hovi. Vapaa pääsy.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula