Konsertit

Konsertit

Seurakunnan konserteissa kirkon ovi on kaikille avoinna. Pääsymaksuja ei peritä. Ohjelmalehtisestä voidaan periä pieni maksu.

Seurakunta järjestää konsertteja sekä vuokraa tai luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön.

Tulevia tapahtumia

Ke 5.6.2019 20:00
Tuusulan kirkko
"Minun sieluni ylistää, minun henkeni riemuitsee!" Sanna Räsänen, urut ja piano, Naiskuoro Tuulahdus, Tuula Saarensola, mezzosopraano ja kuoronjohto. Jumalan äidille omistetussa musiikissa kuuluu Marian nöyrä kiitollisuus, ilo ja äidin suuri tuska. Marian kautta arka ihminen on lähestynyt Jeesusta ja pukenut rukouksensa maailman kauneimpiin melodioihin. Ave Maria - Terve Maria! Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Ke 12.6.2019 20:00
Tuusulan kirkko
"Maailman ympäri" Maailmanympärimatkalta kuullaan musiikkia Englannista, Romaniasta, Japanista, Papua-Uudesta Guineasta, Etelä-Amerikasta ja Yhdysvalloista. Säveltäjänimiä Duarte, Bartok, Miyagi, Sculthorpe ja Beaser. Just A Duo: Alice Thompson, huilu ja Antero Pellikka, kitara. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Ke 19.6.2019 20:00
Tuusulan kirkko
"Suven sydämessä" Kuulan, O.Merikannon ja A.Sonnisen sävelmiä. Jari Tanhuanpää, baritoni, Heli Ahvenainen-Saaristo, piano. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Ke 26.6.2019 20:00
Tuusulan kirkko
"Perhesäveliä kesäillassa" Lavrentsuckin musiikkiperhe esittää suomalaisia ja heprealaisia lauluja ja instrumentaalikappaleita duossa, triossa ja kvartetissa. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

To 22.8.2019 19:00
Bachista Bennyyn - Konsertti
Tuusulan kirkko
Bachspeglarna koostuu kymmenestä laulajasta Etelä-Ruotsin Blekingen alueelta. Bachspeglarna on perustettu vuonna 2000 ja se koostuu sekä ammatti- että amatöörimuusikoista. Yhtye on tehnyt useita projekteja mm yhteistyössä Ensemble Zimmermannin kanssa sekä konsertoinut Tanskassa, Saksassa ja USA:ssa ruotsalaisten maahanmuuttajien jalanjäljissä Minnesotassa. Vapaa pääsy, ohjelma 10€