Konsertit

Konsertit

Seurakunnan konserteissa kirkon ovi on kaikille avoinna. Pääsymaksuja ei peritä. Ohjelmalehtisestä voidaan periä pieni maksu.

Seurakunta järjestää konsertteja sekä vuokraa tai luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön.

Verkkoon lähetetyt konsertit näet seurakunnan verkkolähetyssivulta.

Tulevia tapahtumia

To 16.2.2023 12:30
Kellokosken kirkko
Lounaskonsertti "Highlights from Messiah" - parhaita paloja Georg Friedrich Händelin Messias-oratoriosta - Tuula Saarensola, altto & Eero Hartikainen, tenori & Antti Vilkko, urut

Vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 6,50€ henkilöltä. Lounaan tuotto Yhteisvastuun hyväksi.

To 16.3.2023 12:30
Kellokosken kirkko
Lounaskonsertti "Las Cuatro Estaciones Porteñas" - Erja Unkari, viulu & Lauri Hongisto, sello & Antti Vilkko, piano

To 13.4.2023 12:30
Kellokosken kirkko
Lounaskonsertti "Hiilloksen äärellä" - musiikkia Ilmari Hannikaiselta, Toivo Kuulalta ja Jean Sibeliukselta - Miikka Hakomäki, alttoviulu & Jonne Grans, kitara

To 18.5.2023 18:00
Kevätkonsertti - Tuulahdus 40 vuotta!
Paijalan kappeli
Naiskuoro Tuulahdus on laulanut jo 40 vuotta. On kiitoksen ja juhlan aika. Konsertissa kuullaan Tuulahduksen lauluja 40 vuoden ajalta. Kuoro liikkuu sulavasti rytmimusiikin ja klassisen välillä, ja välillä kuulijat temmataan lauluun mukaan. Kuoronjohtajana Tuula Saarensola. Vapaa pääsy, maksullinen ohjelma.

Paijalan kappeli, Paijalannummentie 11, 04300 Tuusula
To 25.5.2023 12:30
Kellokosken kirkko
Lounaskonsertti "Songes de printemps - Kevään unelmat" - Laure Paris, klarinetti & Leïla Martin, marimba