Konsertit
Laulaja eläytyy lauluunsa kädet levällään.

Konsertit

Seurakunnan konserteissa kirkon ovi on kaikille avoinna. Pääsymaksuja ei peritä. Ohjelmalehtisestä voidaan periä pieni maksu.

Seurakunta järjestää konsertteja sekä vuokraa tai luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön.

Striimatut konsertit näet seurakunnan striimaussivulta.

Tulevia tapahtumia

To 18.2.2021 12:30
Kellokosken kirkko
"Maisemia ja tansseja" - Mikko Malin, harmonikka. Vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä. Tervetuloa! Seuraamme toiminnassamme aluehallintoviraston koronatilanteeseen liittyviä määräyksiä. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme.

To 18.3.2021 12:30
Kellokosken kirkko
"Ad nos, ad salutarem undam" - Antti Vilkko, urut. Vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä. Tervetuloa! Seuraamme toiminnassamme aluehallintoviraston koronatilanteeseen liittyviä määräyksiä. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme.

Pe 2.4.2021 21:00
Pitkäperjantain konsertti
Tuusulan kirkko
To 15.4.2021 12:30
Kellokosken kirkko
"Kuvitteleva kitara" -Santeri Rautiainen, kitara. Vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä. Tervetuloa! Seuraamme toiminnassamme aluehallintoviraston koronatilanteeseen liittyviä määräyksiä. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme.