Konsertit

Konsertit

Seurakunnan konserteissa kirkon ovi on kaikille avoinna. Pääsymaksuja ei peritä. Ohjelmalehtisestä voidaan periä pieni maksu.

Seurakunta järjestää konsertteja sekä vuokraa tai luovuttaa tiloja ulkopuolisten käyttöön.

Tulevia tapahtumia

To 17.1.2019 12:30
Kellokosken kirkko
"Fäbodpsalmerna från Sverige - musiikkia Ruotsista" - Antti Vilkko, urut. Lounaskonsertteihin on vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä. Tervetuloa!

To 14.2.2019 12:30
"Deep River" -Tiina Sinkkonen, altto ja Heli Ahvenainen-Saaristo, piano

Lounaskonsertteihin on vapaa pääsy. Konsertin kesto on noin puoli tuntia. Konsertin jälkeen lounas ja kahvit Kellokosken seurakuntatalolla. Hinta 5 € henkilöltä. Tervetuloa.

To 14.3.2019 12:30
"From Finland with Love" - Tuusulan seurakunnan kanttorit