Julkisivumaalaus

Tuusulan kirkon julkisivumaalaus

Tuusulan kirkon (Kirkkotie 34, Tuusula) julkisivu kunnostus on alkanut. Työhön kuuluu kirkon itä- ja pohjoissivujen kunnostus- ja maalaustyöt, jotka tekee Entisöinti Pulla.

Tuusulanjärven puoli huputetaan

Urakka-aika on toukokuun alusta elokuun loppuun. Tuona aikana kirkon julkisivut ovat huputettuina. Asiasta on ilmoitettu vihkipareille kirkon varauksen yhteydessä.

Remontti ei vaikuta kirkon käyttöön. Ulko-ovista pääsee kulkemaan normaalisti.

Rakennustyömaalle tulee kaksi työmaaparakkia, jotka sijoitetaan Kirkkotuvan parkkipaikalle.

Myös kellotapulia ja läpikäytävää kunnostetaan

Kirkon läpikäytävän ja kellotapulin katot tervataan. Myös kellotapulin ulkolaudoitus uusitaan. Korjauksessa käytetään seitsemän metrisiä lautoja. Ne on sahattu seurakunnan metsästä kaadetuista puista. Sahaus on tehty Tuusulassa.

Kirkko auki normaalisti

Kunnostustöistä huolimatta kirkko on auki tiekirkkona tutustumista varten 3.6.-11.8. välisenä aikana

• maanantaista perjantaihin klo 10-18
  • sunnuntaisin klo 12-18.

Paikalla on opas, joka kertoo mielellään kirkosta ja sen historiasta.

7.5.2013