Vilkko virkaan

Vilkko siunattiin virkaan 9.5. Kuvassa vasemmalta Kellokosken omapappi Ann-Maarit Joenperä, tuore kanttori Antti Vilkko, kanttoreiden vs. työalavastaava Erja Hartala ja kirkkoherra Ulla Rosenqvist.

Vilkko Kellokosken kanttoriksi

Tuusulan oman pojan Antti Vilkon ura seurakunnassa on ollut nousujohteinen. Hän aloitti työnsä seurakunnassa puistotyöntekijänä 2000-luvun alkupuolella. Nyt Vilkko valittiin kanttorin virkaan 1.4. alkaen.
- Olen ollut myös Tuusulan kirkon oppaana ja pari kesää tuurasin suntiota, Vilkko muistelee.

Vilkko oli töissä seurakunnan kesätyöntekijänä samalla kun opiskeli kanttoriksi. Hän aloitti opinnot vuonna 2003 Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Sieltä Vilkko jatkoi Helsingin Sibelius-akatemiaan, josta hän valmistui vuonna 2011.

Valmistumisensa jälkeen Vilkko on toiminut kolme vuotta kanttorin sijaisena Jokelassa. Nyt vastuualueeksi vaihtuu Kellokoski.
- Kellokoskella työhön kuuluu Kappelikuoro ja lounaskonsertit sekä aktiivinen jumalanpalveluselämä, Vilkko kertoo.