Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

Aloitamme yhteisellä kahvittelulla ja sen jälkeen jakaudumme pienryhmiin lapsen iän mukaisesti.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34).

Ryhmän vetäjät

Ryhmää vetävät lastenohjaajat Minna Karlsson ja Anne Lähteenmäki.

Lämpimästi tervetuloa!

Tulevia tapahtumia

To 28.3.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Sylikkäin. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 4.4.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Uni. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne ja Katja.

To 11.4.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Vauvan ruokailu. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne ja Katja.

To 18.4.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Pääsiäisen perinteitä. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne.

To 25.4.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Baby oikeudet. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne ja Katja.

To 2.5.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Äidin voimavarat. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne.

To 9.5.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Äitiä hemmotellen. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne ja Katja.

To 16.5.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Vauvan kanssa ulkoillen. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 23.5.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Kevätjuhla. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne ja Katja.