Ekavauva -ryhmä

Ekavauva -ryhmä

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34).

Ryhmän vetäjät

Ryhmää vetävät lastenohjaajat Minna Karlsson ja Anne Lähteenmäki.

Lämpimästi tervetuloa!

Tulevia tapahtumia

To 17.1.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Arkea vauvan kanssa. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 24.1.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Mikä arjessa puhututtaa? Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 31.1.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aloitamme yhteisellä kahvittelulla ja sen jälkeen jakaudumme pienryhmiin lapsen iän mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 7.2.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Ystävänpäiväjuttuja. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 14.2.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Ystävyys. Ota mukaan ystävä/ mummi/ pappa. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 28.2.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Musta tuntuu. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 7.3.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Minä olen nainen, mukana Sari Marjakaarto. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Anne, Katja.

To 14.3.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Nautitaan vauvoista. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 21.3.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Aiheena: Odotus. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 28.3.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Sylikkäin. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.