Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

Aloitamme yhteisellä kahvittelulla ja sen jälkeen jakaudumme pienryhmiin lapsen iän mukaisesti.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34).

Ryhmän vetäjät

Ryhmää vetävät lastenohjaajat Minna Karlsson ja Anne Lähteenmäki.

Lämpimästi tervetuloa!

Tulevia tapahtumia

Ma 12.8.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

Ma 19.8.2019 14:00

Ma 26.8.2019 14:00