Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

Aloitamme yhteisellä kahvittelulla ja sen jälkeen jakaudumme pienryhmiin lapsen iän mukaisesti.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa (Rykmentintie 34).

Ryhmän vetäjät

Ryhmää vetävät lastenohjaajat Minna Karlsson ja Anne Lähteenmäki.

Lämpimästi tervetuloa!

Tulevia tapahtumia

Ma 12.8.2019 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

Pe 16.8.2019 09:30
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Perhekerho kokoontuu perjantaisin seurakuntakeskuksessa klo. 9.30-13. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo. 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa Lähde-tilassa. Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea. Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Katja Manninen-Abbouchi, Jonna Ravea, Susanna Soininen, Maarit Vappula. Tervetuloa kerhoon.

Ma 19.8.2019 14:00

Pe 23.8.2019 09:30