Ekavauva -ryhmä

Ekavauva -ryhmä

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa, rykmentintie 34.
Syyskauden ensimmäinen kerta on torstaina16.8.2018 klo.14.-15.30

Ryhmän vetäjät

Ryhmää vetävät lastenohjaajat Minna Karlsson ja Anne Lähteenmäki

Tulevia tapahtumia

To 16.8.2018 14:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aloitamme yhteisellä kahvittelulla ja sen jälkeen jakaudumme pienryhmiin lapsen iän mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa toivottavat Minna ja Anne.

To 23.8.2018 14:00

To 30.8.2018 14:00