Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmä

Ekavauva -ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema.

Ekavauvaryhmä toimii verkossa 31.1.2021 asti. Saat linkin ryhmään Anne Lähteenmäeltä, yhteystiedot alla.

Ekavauva Jokela

Ekavauva ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 15–16.30 Jokelan Kotikirkossa.

Ekavauva Hyrylä

Ekavauva ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 15-16.30 srk-keskuksessa (Rykmentintie 34).

Ohjaajana Anne Lähteenmäki.

Tervetuloa!

Anne Lähteenmäki

Tulevia tapahtumia

Ma 18.1.2021 15:00
Kotikirkko - Raninen (Ryhmätyötila)
VERKOSSA! Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: vauvan kehitysvaiheet.

Ti 19.1.2021 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
VERKOSSA! Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: vauvan kehitysvaiheet.

Ma 25.1.2021 15:00
Kotikirkko - Raninen (Ryhmätyötila)
VERKOSSA! Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: "Olipa kerran..." Näin minusta kasvoi juuri MINÄ.

Ti 26.1.2021 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
VERKOSSA! Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: "Olipa kerran..." Näin minusta kasvoi juuri MINÄ.

Ma 1.2.2021 15:00
Kotikirkko - Raninen (Ryhmätyötila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Mikä puhututtaa juuri nyt? Aiheita kotoa ja maailmalta.

Ti 2.2.2021 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Mikä puhututtaa juuri nyt? Aiheita kotoa ja maailmalta.

Ma 8.2.2021 15:00
Kotikirkko - Raninen (Ryhmätyötila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Jari Kekäle perheasiain neuvottelukeskuksesta vierailee.

Ti 9.2.2021 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: vauvanvaatteiden ja -tavaroiden kierrätyspäivä.

Ma 15.2.2021 15:00
Kotikirkko - Raninen (Ryhmätyötila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa ja jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Kodin hyödykkeet ja turhakkeet sekä mietteitä kierrätyksestä.

Ti 16.2.2021 15:00
Seurakuntakeskus - Syli (Perhetila)
Ekavauva-ryhmä on kaikille avoin. Se on tarkoitettu perheille, jotka ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tarjolla kahvia ja pullaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on vauvaperheen arkeen liittyvä teema. Aiheena: Kodin hyödykkeet ja turhakkeet sekä mietteitä kierrätyksestä.