Matkalla
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Matkalla

Matkalla oli sana, jonka sain paperille, kun pyydettiin kirjoittamaan yksi sana, joka kuvaa minun elämääni ja tätä nykyhetkeä. Meillä oli diakonisella perheleirillä kirjoitustehtävä, jossa mietittiin oman elämän askeleita, ihmisiä ja nykytilannetta.

On kyllä tuntunutkin siltä, että matkalla ollaan.

Tällä hetkellä tavoite ei kuitenkaan ole konkreettinen kohde eikä edes aikomus päästä perille vaan se, miten saisi elettyä ajassa ja tartuttua niihin hetkiin, joita arki tarjoilee. Matkalla olon tunteen on taannut uusi työ, lapsen koulun aloitus, opiskeluiden päättäminen sekä monet arkiset ja elämään kuuluvat iloiset tapahtumat ja vastoinkäymiset. Miten niistä osaisi ottaa kaikki lahjana?

Leiri oli upea kokemus minulle työntekijänä. Leirillä pääsee aina askeleen lähemmäs ihmistä ja Jumalaa. Yhteiset hartaushetket ja keskustelut, lettukestit grillikodalla, uinti ja saunominen, askarteleminen ja toisten seurasta nauttiminen kuuluu leirien olemukseen. Nautin kaikesta!

Leiriä oli hyvä päätellä Elämä on nyt -laulun sanoin:

"Kiitos kun saan tässä olla, kiitos kun saan levähtää, kiitos kun saan voimaa jolla, opetella elämää.”
- Anna-Mari Kaskinen -

Leirin jälkeen oli mukava tulla myös kotiin oman perheen pariin. Kaikilla oli joku oma asiansa kerrottavana. Tunsin itseni äidiksi, tärkeäksi.

Raita

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: