Lisää iltamessuja

Lisää iltamessuja

Syyskausi tuo muutoksia Tuusulan seurakunnan messuihin. Monien ihmisten toiveet on otettu huomioon, kun Tuusulassa pyritään järjestämään joka sunnuntai jossain kirkossa iltamessu. Näin niillä, jotka eivät halua herätä sunnuntaiaamuna aikaisin, on myös mahdollisuus päästä messuun.

Erilaisia messuja

- Iltamessut profiloidaan perheille ja erityismessuiksi, jotka kiinnostavat eri ikäisiä ja ovat olleet suosittuja Tuusulassa, kertoo Jumalanpalvelustyöstä vastaava pastori Kalervo Pöykkö.

Tällaisia ovat mm. Tuomasmessut, Taizé-tyyppiset messut ja Kohtaamispaikkamessut. Vain Riihikallion seurakuntakodissa iltamessu on tavanomaisempi perinteinen messu.

Kirkkokahvit luovat tunnelmaa

- Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden kohtaamisiin myös messun jälkeen, Pöykkö sanoo.

Jatkossa kirkkokahvit tarjotaan säännöllisesti Riihikallion seurakuntatalon ja Kellokosken kirkon kaikissa messuissa sekä Tuusulan kirkossa klo 10 messun jälkeen. Jokelassa kirkkokahvit tarjoillaan pääsääntöisesti joka sunnuntai.

Iltamessujen päivät vaihtelevat

Tuusulan kirkossa on edelleen messu joka sunnuntai myös kello 10, mutta muissa kirkoissa ei iltamessupäivänä ole aamulla messua.

Iltamessut ovat jatkossa Tuusulan kirkossa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 17, Jokelan kirkossa kuukauden toisena sunnuntaina klo 17, Riihikallion seurakuntakodissa kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 13 ja Kellokosken kirkossa kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 17. Jos kuukaudessa on viisi sunnuntaipäivää ei neljäntenä sunnuntaina ole iltamessua.

- Iltamessuihin toivotaan ihmisiä ympäri Tuusulaa, ne ovat kaikille avoimia kohtaamisen ja Jumalanpalveluksen paikkoja, toteaa Pöykkö.

Hän toivoo, että seurakuntalaiset tulisivat entistä aktiivisemmin mukaan myös erilaisiin tehtäviin, joita on laidasta laitaan: on kolehdinkantoa, tekstinlukua, esirukousta, tervetulotoivotusta ovilla, kahvinkeittoa ja vaikka musiikkiesityksiä.

Haluatko mukaan messuun?

Jos haluat olla mukana messun toteuttamisessa, ota yhteyttä pastori Kalervo Pöykköön, p. 040 565 5745 tai **@**. Hänelle voi myös kertoa, jos on joku idea, mitä messussa voisi tehdä.

3.9.2013

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):