Mikkelinpäivän perhemessut ja kummipäivä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Lapsi saa ehtoollisen. Kuva: Kirkon kuvapankki/ Sanna Krook.

Mikkelinpäivän perhemessut ja kummipäivä

Mikkelinpäivä on lasten ja enkelien oma pyhäpäivä. Mikkelinpäivän perhemessuja vietämme Tuusulan kirkoissa.

Mikkelinpäivän perhemessut su 4.10.2020.

  • Klo 10 Mikkelinpäivän perhemessu Tuusulan kirkossa (os. Kirkkotie 34, Tuusula). Messussa mukana lapsikuoro Laululintuset ja varhaiskasvatuksen väkeä. Messun jälkeen kummipäivän vietto jatkuu Seurakuntakeskuksessa (os. Rykmentintie 34, Tuusula)
  • Klo 10 Mikkelinpäivän liikuttava perhemessu Jokelan Kotikirkon leikkipihalla (Keskustie 2, Jokela). Pukeudu sään mukaan. Seurakunta tarjoaa messun jälkeen grillimakkaraa ja lämmintä juotavaa. Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset messuun. Pihalla jonkin verran istumapaikkoja, mutta voit ottaa oman retkituolin mukaan. Mukana lapsikuoro Joutsenet ja varhaiskasvatuksen väkeä. Messun ja makkaraherkuttelun jälkeen kummipäivän vietto jatkuu Kotikirkossa. 
  • Klo 11 Mikkelinpäivän perhemessu Kellokosken kirkossa (os. Männistöntie 5, Kellokoski).  Messussa on mukana varhaiskasvatuksen väkeä. Kellokoskella ei ole kummipäivää, vaan messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit ja -mehut.

Kummipäivä

Kummipäivän ohjelmassa on srk-keskuksessa ja Jokelan Kotikirkossa ruokailu ja mukavaa tekemistä. Kummipäivään on ennakkoilmoittautuminen ruokailujen ja koronarajoitusten vuoksi. Valitettavasti koronan takia myös osanottajamäärää joudutaan rajoittamaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kummipäivään (Hyrylä ja Jokela) voit ilmoittautua tästä linkistä..

Lisätietoja

Elisa Varkemaa
pappi, kasvatuksen työalajohtaja
p. 040 653 0294
**@**i