Vastuuviikko

Ekumeeninen vastuuviikko

Ekumeenista vastuuviikkoa vietetään 20.-27.10. Sen teemana on "Väkivallan markkinat: Tähtäimessä asekauppa ja pienaseet".

Rauha on kristittyjen tehtävä. Siksi rauhantyö saa näkyä kirkossa ja kristillisissä yhteisöissä. Tervetuloa mukaan rakentamaan rauhaa!

Lue lisää Ekumeenisesta Vastuuviikon teemasta.

Mikä on vastuuviikko?

Vastuuviikko on kaikkien Suomen kirkkokuntien yhteinen ihmisoikeuskampanja. Kirkot ja mukana olevat kristilliset järjestöt haluavat toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Vastuuviikon ekumeeninen jumalanpalvelus

Vastuuviikon ekumeeninen jumalanpalvelus järjestetään Riihimäen varuskuntakirkossa 27.10. klo 18. Jumalanpalvelus lähetetään suorana lähetyksenä Yle Radio 1:n välityksellä.

25.9.2013

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):