Kaveritoiveet
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kaveritoiveet

Sinulla on mahdollisuus hakea yhden tai kahden kaverisi kanssa samalle leirille. Jos haluatte samalle leirille, toimikaa näin:

1. Selvittäkää leirivaihtoehdoista ne viisi, jotka sopivat teille kaikille. Sopikaa keskenänne, kuka ilmoittautuu ensimmäisenä.

2. Ensimmäinen ilmoittautuja syöttää rippikouluhakemukseen sovitut viisi leirivaihtoehtoa, (täyttää myös hakemuksensa muut kohdat), ja painaa lopuksi ”Lähetä”.

3. Tietokone ilmoittaa nyt hakijalle kaverikoodin.

4. Ensimmäinen ilmoittautuja antaa tuon koodin yhdelle tai korkeintaan kahdelle kaverilleen.

5. Kaverit tekevät oman ilmoittautumisensa netissä, mutta eivät syötä hakemukseen leirivaihtoehtoja vaan sen sijaan syöttävät ”kaverikoodi-kenttään” saamansa kaverikoodin ja painavat ”Hae-näppäintä”.

6. Ohjelma täyttää automaattisesti hakemukseen samat leiripaikat kuin ensimmäisellä ilmoittautujalla. Näitä hakemuksia käsitellään tästä lähtien yhtenä yksikkönä, ja ne sijoitetaan samalle leirille.

Ilmoittautumisohjelma toimii siis niin, että voit vain joko saada uuden, käyttämättömän koodin eteenpäin jaettavaksi TAI syöttää kaveriltasi saamasi koodin hakemukseen. Sen vuoksi on tärkeää, että etukäteen sovitte, kuka hakee ensimmäisenä. Samaa koodia voi käyttää vain kahdesti, sen jälkeen se lukkiutuu.