Joulun lapsi -keräys

Joulun lapsi -keräys

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Romanian, Moldovan ja Viron köyhien lasten auttamiseen.

Kokoa oma joulupakettisi

Kerää kokoon oma avustuspakettisi köyhissä oloissa eläville lapsille. Hae pakkauslaatikko ja ohjeet sen täyttämiseen lähimmästä keräyspisteestä.

Hyrylä

Saat pakkauslaatikkoaihion Tuusulan seurakuntakeskuksen kirkkoherranviraston aulasta (Rykmentintie 34, Tuusula). Seurakuntakeskuksen toimistorakennus on auki ma-pe klo 9-13. Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda seurakuntakeskuksen toimistorakennukseen. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin apua tarvitseville lapsille.

Jokela

Saat pakkauslaatikkoaihion Jokelan kirkon (Kouluraitti 11, Jokela) suntiolta. Kirkko on auki ma–to klo 8-16, pe 8-13. Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Jokelan kirkolle ja antaa sen suntiolle. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin apua tarvitseville lapsille.

Kellokoski

Saat pakkauslaatikkoaihion Kellokosken Kukasta (Vanha Valtatie 197). Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Kellokosken Kukkaan. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin apua tarvitseville lapsille.

Riihikallio

Saat pakkauslaatikkoaihion Lyylin kahvilasta (Pellavamäentie 5A, Tuusula). Kahvila on auki ma, ti, to, pe klo 8-16, ke klo 8-20 ja la klo 10-15. Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Lyylin kahvilaan. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin apua tarvitseville lapsille.

Paketit pisteissä 19.11. mennessä

Toimita valmis paketti lähimpään keräyspisteeseen 12.-19.11.2018 välisenä aikana.

Kiitos avustasi!

Keräyksen järjestäjä

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen yli sadassa maassa toteutettava joulukeräys, jonka toimeenpanija Suomessa on Patmos Lähetyssäätiö. Kansainvälinen yhteistyökumppani on Samaritan’s Purse.

Timo Huuhtanen
Jokelan aluepappi