Joulun lapsi -keräys

Joulun lapsi -keräys

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Romanian köyhien lasten auttamiseen.

Kokoa oma joulupakettisi

Kerää kokoon oma avustuspakettisi köyhissä oloissa eläville lapsille. Hae pakkauslaatikko ja ohjeet sen täyttämiseen lähimmästä keräyspisteestä.

Hyrylä

Saat pakkauslaatikkoaihion Eläintarvike Hau&Mau (Kauppatie 2, Tuusula). Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Eläintarvike Hau&Mauhun. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin Romanian lapsille.

Toinen keräyspiste on Hyrylän seurakuntakeskus, Rykmentintie 34, Tuusula. Pakettiaihioita saa hallintosihteeri Mikke Mäen toimistosta.

Jokela

Saat pakkauslaatikkoaihion Jokelan kirkon (Kouluraitti 11, Jokela) suntiolta. Kirkko on auki ma–to klo 8-16, pe 8-13. Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Jokelan kirkolle ja antaa sen suntiolle. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin Romanian lapsille.

Kellokoski

Saat pakkauslaatikkoaihion Kellokosken Kukasta (Vanha Valtatie 197). Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Kellokosken Kukkaan. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin Romanian lapsille.

Riihikallio

Saat pakkauslaatikkoaihion Lyylin kahvilasta (Pellavamäentie 5A, Tuusula). Samalla saat ohjeet paketin täyttämiseen.

Lasten tavaroilla täytetyn paketin voit tuoda Lyylin kahvilaan. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin Romanian lapsille.

Pakettitalkoot 26.10.

Pakettitalkoot to 26.10. klo 18-20 Vaunukankaan
koululla
(Vaunukankaantie 3, Tuusula).

Paketoimme lahjoja Euroopan köyhimmille lapsille Romaniaan. Voit tuoda myös omat valmiit pakettisi koululle. Paketit ja ohjeet saat keräyspisteistä, joihin valmiit paketit voi myös palauttaa 20.11. mennessä.

Paketit pisteissä 20.11. mennessä

Toimita valmis paketti lähimpään keräyspisteeseen viimeistään ma 20.11.2017.

Kiitos avustasi!

Keräyksen järjestäjä

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen yli sadassa maassa toteutettava joulukeräys, jonka toimeenpanija Suomessa on Patmos Lähetyssäätiö. Kansainvälinen yhteistyökumppani on Samaritan’s Purse.

Timo Huuhtanen
Jokelan aluepappi