Församlingsresor

Strömfors bruk

Dagsresan till Lovisa

Välkommen med på dagsresan till Lovisa

Sensommarens resa startar på söndagen den 13.8.2017 kl 8.30 från Hyrylä busstation. Vi siktar till högmässan i Lovisa kyrka klockan 10. Efter kyrkan har vi lunch. Vi äter i restaurang Kapellet. Efter maten har vi en paus och får se oss omkring i staden.

Till eftermiddagen reser vi ännu c:a 15 km till Strömfors bruk. Där har vi en dramatur i historiska miljön. Efter turen har vi ännu tid att bekanta oss till området fritt.

Hemma borde vi vara där vid sju-åttatiden.

Resan kostar 45€. Det innehåller allt. Räkningen från församlingen kommer först efter resan. Anmäl dig helst i juni eller senast 31.7. Du kan ännu ångra dig tills 7.8. dvs samma veckans måndag.

Härligt sommar önskar

Tiina

050 590 6615 t.o.m 1.7.2017
050 572 8780 fr.o.m 2.7.2017

Resor

På sensommaren ordnas en utfykt tillsammans. Vi deltar den områdens svenskspråkiga gudstjänst. Vartannat år övernattar vi och vartannat år gör vi dagsresa. Vi har varit till Borgå, Talinn, Tammerfors och Matiaksen kappeli, Valamo kloster i Ladoga, Valamo och Lintula kloster i Heinävesi, Ingå, Svartå och Tavastehus.

Nästa årets resemål har inte ännu valts. Du kan ge ditt förslag.