Jokelan kirkossa remontti

Jokelan kirkossa remontti

Jokelan kirkon diakoniatoimiston huone ja takkahuone joutuvat remonttiin. Tilat ovat kiinni 22.11.2013-31.1.2014 välisen ajan.

Sekä takkahuone että diakoniatoimiston huone ovat poissa käytöstä tammikuun loppuun.

Diakoniatoimisto palvelee isossa kerhohuoneessa

Diakoniatoimisto ei sulje oviaan remontin aikana. Se siirtyy työn ajaksi isoon kerhohuoneeseen.

Takkahuoneen kokoontumiset siirtyvät pieneen kerhohuoneeseen. Sinne siirtyy myös piano ja joitakin kaappeja.

Remontin kohteet

Takkahuoneeseen uusitaan sisäkatto ja asennetaan akustiikkalevyjä. Diakoniatoimiston huoneeseen uusitaan sisäkatto ja seinät.

10.12.2013

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):