Arjen Ihmeitä

Vapaaehtoisten verkkosivun nimeksi Arjen Ihmeitä

Tuusulan ja Järvenpään seurakunnat ovat yhteistyössä avaamassa uutta vapaaehtoisten verkkosivua. Sen nimeksi tulee Arjen Ihmeitä.

Sivut avautuvat su 2.3.

Esimmäistä kertaa Tuusulan seurakunnan kaikki vapaaehtoistoiminta kootaan yhdelle sivulle. Se on palvelun vahvuus. Auttamisesta kiinnostuneet tulevat näkemään seurakunnan auttamistyön koko kirjon.

Verkkosivuilla vapaaehtoinen pystyy ilmoittautumaan erilaisiin tehtäviin. Niitä voivat olla kirkkokahvien keittäminen tai avun vieminen vanhuksen arkeen.

Verkkosivuilla on myös uutisia vapaaehtoistoiminnasta.

Nimikilpailu

Verkkosivua kehittänyt työryhmä päätti järjestää sivun nimestä nimikilpailun. Kymmenien ehdotusten joukosta seuloitui esiin Arjen Ihmeitä.

27.1.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):