Raamattumaraton

Raamattumaraton onnistui

Raamattumaratonissa 26.-27.1. luettiin hartaudella läpi Uusi testamentti. Lukupaikkana toimi tunnelmallinen Tuusulan kirkko.

Maratoniin osallistui lukijoina ja kuuntelijoina n. 150 henkeä. Tapahtumassa mukana ollut pastori Satu Mäkinen kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita.

Mäkinen sai osallistujilta positiivista palautetta.
- Lukuhetki oli monelle kuulijalle uudenlainen kokemus. Kuuntelemiseen keskittyi aivan eri tavalla, Mäkinen kertoo.

Uuden testamentin läpiluku kesti läpi yön. Seppo Aulanko oli tuolloin hoitamassa käytännön järjestelyjä.

- Yöllä kirkossa oli hiljainen ja harras tunnelma, Aulanko muistelee.

Kävijöiltä tuli toiveita myös Vanhan testamentin läpilukemisesta tai virsimaratonista. Jää nähtäväksi kumpi toteutuu ensin.

29.1.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):