Uusi varausjärjestelmä

Katrina tuli taloon

Katrina on seurakunnan uusi varausjärjestelmä. Se otetaan virallisesti käyttöön 1.3. alkaen.

Varausjärjestelmään merkitään kaikki seurakunnan tiloissa pidettävät tilaisuudet. Myös henkilökunnan vapaapäivät ja työtehtävät näkyvät jokaisen omassa kalenterissa.

Katrina myös helpottaa merkittävästi mm. tilastointia.

Muutoksia verkkosivuille

Katrina tuo muutoksia myös verkkosivuille. Toiminta-sivulle tulee Katrinan Tapahtumakalenteri-haku. Sillä pystyy selaamaan seurakunnan tapahtumia kuukausi kerrallaan. Hakukentillä voi rajata hakutuloksia toiminnan ja alueen mukaan.

Katrinasta tuodaan myös esimerkiksi Musiikki-sivuille kaikki seurakunnan konsertit.

10.2.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):