Kotikirkko tutuksi eskareille -ilmoittautuminen 2020

Kotikirkko tutuksi -tapahtuma 2013

Kotikirkko tutuksi eskareille 2020

Tervehdys!

On aika toivottaa tervetulleiksi eskarilaiset tutustumaan kotikirkkoonsa. Jos matka on pitkä, seurakunta järjestää bussikuljetuksen.

Kotikirkkoajat ovat seuraavanlaiset:

• Tuusulan kirkko  ti 17.3., ma-ti 23.-24.3., ke 1.4.
  • Kellokosken kirkko ti 14.4., ma 20.4.
  • Jokelan Kotikirkko to 7.5., ke 20.5. (os. Keskustie 2, Jokela)

Ilmoittautuminen pe 6.3. mennessä!

Kotikirkko tutuksi eskareille -ilmoittautuminen tästä linkistä!

Aikataulutuksen saatte myöhemmin. Ryhmien aikataulu suunnitellaan siten, että kunakin ajankohtana kirkossa on järkevän kokoinen lapsiryhmä. Tästä syystä ette pysty valitsemaan päivämäärää ja kellonaikaa, toki toiveita otamme vastaan

Kutsukirje tulee ilmoittautumisen jälkeen vkolla 11.

Kotikirkko tutuksi -tuokiot rakennetaan siten, että ne sopivat kaikille eskarilaisille heidän katsomuksestaan riippumatta. Ne eivät sisällä uskonnon harjoittamista. Opetushallituksen ohjeiden mukaisessa Kumppanuuden korit -mallissa ne sijoittuvat siis yleissivistävän opetuksen koriin. Kumppanuuden koreista löydät tarkempaa tietoa täältä:

Vasu ja kumppanuuden korit

Elisa Varkemaa