Aitlahti Lapsityön keskukseen

Lapsityön pappi Kaisa Aitlahti siirtyy Lapsityön keskukseen

Viimeisen vuoden lapsityönohjaajana ja -pappina toiminut Kaisa Aitlahti jättää joukkomme. Hän siirtyy Seurakuntien Lapsityön keskukseen vs. kouluttajaksi ja päätoimittajaksi.

Uuden työn haasteita ovat Pikkuväki-lehden päätoimittajuus ja lapsityöntekijöiden kouluttaminen.

Lue lisää Kaisan uudesta tehtävästä Lapsityön keskuksen sivuilta.

Hyvästit brunssin merkeissä

Kaisa järjesti työntekijöille jäähyväisbrunssit pappilassa. Samalla lapsityönohjaaja Kaija Sarén muisti häntä työyhteisön puolesta.

Toivotamme Kaisalle menestystä uudessa työssä ja toivomme, että hän tämän pienen harharetken jälkeen palaa takaisin seurakuntamme työntekijäksi.

28.2.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):