Pikkumusta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pikkumusta hengen luojana

Kohtasimme Järvenpään seurakunnan jääkiekko-ottelussa viime viikolla. Kellokosken jäähallissa oli tunnelma korkealla, kun Maamme-laulun jälkeen kiekko putosi jäähän.

Väkeä oli saatu hyvin liikkeelle niin kaukalon sisäpuolelle kuin katsomoonkin, vaikka ihan Sm-liigan katsojalukuihin ei päästykään.

Mediakin oli paikalla, kuten tärkeisiin matseihin tietysti kuuluukin (Video poistunut Areenasta http://areena.yle.fi/tv/2205337).

Pääsimme muodostamaan kolme ketjuakin, joten itse pelissä ei ihan hiki tullut, toisin kuin harjoituksissa, joissa sai pelata koko ajan. Siinähän se meni muistellessa, että kuinka paljon on aikaa kun on viimeksi luistimilla käynyt. Joillakin oli selvästi enemmän kokemusta, kun ihailtavan hyvin saivat pidettyä kiekon lavassa ja kuljetettua sitä kohti vastustajan maalia.

Alkukankeuden jälkeen kotijoukkue löi tahdit, Tuusula vei ja Järvenpää vikisi. Hyvä maalivahtimme oli viimeinen niitti erityisesti pelin vanhetessa, ja niinpä Järvenpää joutui poistumaan hallista tappio niskassa lukemin 12-7. Maaleja ja voittoa juhlittiin asianmukaisin tuuletuksin.

Tärkeimpänä asiana pelissä oli epäilemättä yhteishengen vahvistuminen. On avartavaa kohdata työkavereita ja toimia heidän kanssaan muulloinkin kuin varsinaisen työn merkeissä. Hengen nostatusta tarvitaan, iloinen mieli siivittää yhteistyötä hyvällä tavalla.

Seuraava koitos on tulossa keväällä, kun maila vaihtuu airoon ja kohtaamme Järvenpään soutukilpailussa Tuusulanjärvellä. Sinnepä vain sankoin joukoin kannustamaan!

Lauri Seppänen

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: