Remonttia kirkon kupeessa

Remonttia kirkon kupeessa

Tuusulan kirkon kellotapuli on korjauksen tarpeessa. Työ on alkanut tapulin suojaamisella eli huputuksella. Seuraavaksi tapuli maalataan, ja sen ikkunat kunnostetaan.

Tapulin kellot soivat normaalisti korjauksesta huolimatta. Tarkkakorvaisimmat saattavat huomata, ettei kellojen ääni kuulu niin hyvin kuin aikaisemmin. Tämä johtuu siitä, että tapulin luukut joudutaan pitämään kiinni.

Tapulin korjaus kestää kesään saakka.

Vasara paukkuu myös Kirkkotuvalla

Myös Tuusulan kirkon vieressä olevan kirkkotuvan ulkovessat ovat joutuneet remontin alle. Vessat eivät ole käytössä arviolta kahden kuukauden ajan. Sisävessat toimivat normaalisti.

4.4.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):