Kaavavalitus hylätty

Kaavavalitus hylätty

Hallinto-oikeus on hylännyt vanhan seurakuntakeskuksen tontille rakennettavan virasto- ja seurakuntakeskuksen kaavavalituksen. Tontille on tarkoitus rakentaa seurakuntakeskuksen lisäksi asuinkerrostalo Järvenpääntien puolelle.

Päätöksestä voi valittaa 15.5.2014 asti. Jos päätöksestä valitetaan, niin sen käsittelee korkein hallinto-oikeus. Käsittelyaika on puolesta vuodesta vuoteen.

Uuteen virasto- ja seurakuntakeskukseen tulee kokoontumistiloja sekä kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Keskukseen on suunniteltu myös kunnan ja seurakunnan työntekijöiden toimistotiloja.

6.5.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):