Soutukilpailu

Soutukilpailu Järvenpään ja Keravan kanssa

Järvenpään seurakunta on haastanut Tuusulan ja Keravan seurakunnat kirkkovenesoutukilpailuun. Kilpailuveneiden joukkueet koostuvat seurakuntien työntekijöistä ja luottamushenkilöistä.

Kilpailu pidetään ma 19.5. Lähtö ja maali ovat Gustavelundin rannassa (Kirkkotie 36, Tuusula). Lähtö tapahtuu klo 18.30.

Toivomme paikalle mahdollisimman paljon kannustusjoukkoja. Rannalla ja järvellä voi kannustaa soutajia ja luoda tunnelmaa viireillä, räikillä, lipuilla ja banderolleilla.

Kuka joukkueista pysyy parhaiten tahdissa ja soutaa nopeiten? Kuka jää katselemaan maisemia? Tervetuloa kannustamaan ja jännittämään kanssamme.

16.5.2014

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):