Uusi talousjohtaja

Uusi talousjohtaja

Maanantai-iltana Tuusulan seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi seurakunnalle uuden talousjohtajan. Valinta ei ollut helppo. Kyseistä virkaa haki parikymmentä akateemisen loppututkinnon suorittanutta henkilöä. Mutta lopulta olimme yksimielisiä siitä, että Marjut Helske on paras talousjohtaja meille. Hänestä saamme iloisen, ulospäinsuuntautuvan taloushallinnon ammattilaisen, jolla on myös pitkä kokemus luottamushenkilönä seurakunnassa.

Odotan jo innolla Marjukan tapaamista alkusyksystä, jolloin saamme yhdessä käydä uuden rakennushankkeemme kimppuun.

Ulla Rosenqvist

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):